Sådan parrer du dit høreapparat til en mobiltelefon

Med Oticon høreapparater er det muligt at forbinde dit høreapparat direkte til en mobiltelefon og streame lyden direkte til ørerne.

Vælg den vejledning, der passer til dit høreapparat

Ved du ikke, om dit høreapparat har Bluetooth?
Se brugsanvisningen, kontakt din hørespecialist eller se vores tips for at finde ud af det

Parring af dit høreapparat til din iPhone

Hvis dit høreapparat har Bluetooth, kan du parre dit høreapparat direkte til din iPhone.

Tænd dit høreapparat, placer det tæt på din iPhone,
og følg de 5 trin herunder:

• 1. Indstillinger

(TIP: Hvis du har opgraderet til iOS 13, kan du springe trin 1 over og vælge Tilgængelighed med det samme under Indstillinger)

• 2. Generelt

• 3. Tilgængelighed

• 4. Søg og vælg

Din iPhone viser dig detekterede enheder, og du kan vælge dit høreapparat blandt disse.

• 5. Parring

Hvis du har to høreapparater,
    er parringsbekræftelse nødvendig for hvert høreapparat

Sådan parres dit høreapparat til en mobiltelefon ved hjælp af Streamer Pro

Hvis dit høreapparat ikke har Bluetooth, kan du forbinde det til en smartphone ved hjælp af Streamer Pro.

Streamer Pro skal udleveres og parres med dit høreapparat af din hørespecialist.

• Sådan parrer du din mobiltelefon til Streamer Pro

• Modtag et opkald
    med Streamer Pro

• Foretag et udgående opkald
    med Streamer Pro