Ofte stillede spørgsmål

Oticon Opn er kompatibel med iPhone 5 eller nyere.

Oticon Opn er kompatibel med iOS version 9.3 eller nyere.

Vi anbefaler følgende telefoner med Android 6.0 eller nyere:
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4, HTC One M9, Motorola Nexus 6, LG Nexus 5x og LG G5.

Appen fungerer med Android 6.0 (Marshmallow) eller nyere.

Afstanden kan være op til 10 meter, men det afhænger af det omkringliggende miljø og andre omstændigheder.

Nej. Der er ingen Bluetooth standard, som støtter direkte lydstreaming fra Android smartphones til høreapparater.

Ja, vi anbefaler, at du sletter parringer i den telefon, som du ikke længere skal bruge, før du parrer med en ny.

Op til otte smartphones kan parres med Oticon Opn. Hvis der er tale om iPhones, er det dog kun den ene af disse iPhones, som kan streame lyden direkte.

Følgende Android telefoner understøttes ikke:

• Sony Z5-telefoner understøttes ikke i version 1.0.9, men vil være understøttet, når vi frigiver version 1.0.10 i Google play.
  • HTC ONE M8 og alle undermodeller. (1.0.9 og 1.0.10)
  • Sony Xperia XA (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Sony Xperia E5 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Huawei Mate 8 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Huawei P9 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Alcatel pop 4 plus (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Motorola Moto E3 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Alle enheder med ældre versioner end Android 6.0

Du kan kun parre én Remote Control 3.0 med ét par Oticon Opn høreapparater.

Remote Control 3.0 har en TwinLink™ mærkat på bagsiden.

Parringer i Oticon Opn kan kun slettes i Genie 2 (hørespecialistens software). I Remote Control 3.0 kan parringer slettes ved at holde alle tre knapper nede i mere end seks sekunder.

Der er ingen begrænsning på, hvor mange Oticon Opn høreapparater, der kan parres med én tv-adapter 3.0.

Oticon Opn høreapparater kan kun parres med én tv-adapter 3.0. Hvis brugere ønsker at streame lyd fra en anden tv-adapter 3.0, er det nødvendigt at parre igen.

Parringer kan slettes ved at holde den røde knap bag på tv-adapteren nede i seks sekunder.

Tv-adapter 3.0 har en rækkevidde på op til 15 meter, men det afhænger af lokalet.

Det er ikke muligt at slette parringer fra høreapparaterne. Dette kan kun gøres af en hørespecialist vha. en bestemt software.

Ja, begge Oticon Opn høreapparater skal parres individuelt.

Et Oticon Opn høreapparat kan parres med op til 10 enheder af gangen. Dog er én parring reserveret til tv-adapter 3.0