Ofte stillede spørgsmål

Sv: Oticon høreapparater er kompatible med iPhone 5 eller en nyere version.

Sv: Oticon høreapparater er kompatible med iOS 10.3 eller nyere.

Vi anbefaler følgende telefoner med Android 6.0 eller nyere:
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4, HTC One M9, Motorola Nexus 6, LG Nexus 5x og LG G5.

Appen fungerer med Android 6.0 (Marshmallow) eller nyere.

Sv: Afstanden kan være op til 10 meter, men det afhænger af omgivelserne og forholdene.

Sv: Nej. Der findes ingen Bluetooth-standard, der understøtter direkte lyd fra Android smartphones til høreapparater.

Sv: Ja, vi anbefaler, at du fjerner parringer i telefonen, der ikke bruges, før du parrer med en ny telefon. Dette forhindrer forvirring.

Sv: Op til otte smartphones kan parres med et sæt Oticon høreapparater. Hvis det drejer sig om en iPhone, kan dog kun en enkelt af de parrede iPhones streame lyd direkte.

Følgende Android telefoner understøttes ikke:

• Sony Z5-telefoner understøttes ikke i version 1.0.9, men vil være understøttet, når vi frigiver version 1.0.10 i Google play.
  • HTC ONE M8 og alle undermodeller. (1.0.9 og 1.0.10)
  • Sony Xperia XA (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Sony Xperia E5 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Huawei Mate 8 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Huawei P9 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Alcatel pop 4 plus (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Motorola Moto E3 (1.0.10, ikke testet på 1.0.9)
  • Alle enheder med ældre versioner end Android 6.0

Sv: Du kan kun parre en Remote Control 3.0 med ét sæt Oticon høreapparater.

Remote Control 3.0 har en TwinLink™ mærkat på bagsiden.

Sv: Parringer i Oticon høreapparater kan kun slettes via Genie 2 (audiologens software). I Remote Control 3.0 kan parringer slettes ved at holde alle tre knapper nede i mere end seks sekunder.

Sv: Der er ingen grænser for, hvor mange Oticon høreapparater der kan parres med én TV Adapter 3.0.

Sv: Oticon høreapparater kan kun parres med én TV Adapter 3.0. Hvis brugere ønsker at streame fra en anden TV Adapter 3.0, er de nødt til at parre igen.

Parringer kan slettes ved at holde den røde knap bag på tv-adapteren nede i seks sekunder.

Tv-adapter 3.0 har en rækkevidde på op til 15 meter, men det afhænger af lokalet.

Sv: Det er ikke muligt at fjerne parringer fra høreapparater. Dette kan kun udføres af en hørespecialist, der bruger Genie 2 software.

Sv: Ja, begge Oticon høreapparater skal parres enkeltvist.

Sv: Et Oticon høreapparat kan parres med 10 enheder i alt. En af forbindelserne er dog forbeholdt en TV Adapter 3.0.