Sådan bruger du ConnectClip

• > Hvordan skal jeg placere ConnectClip for at bruge den til opkald eller som partnermikrofon?

Vi anbefaler, at sætte ConnectClip fast på tøjet eller på en halssnor, tæt på og vendt mod den talende persons mund.

• > Kan jeg skifte høreapparatprogram med ConnectClip?

Ja, ConnectClip fungerer også som en fjernbetjening. Du henvises til ConnectClip brugsanvisningen for mere information.

• Er der hørbare tegn i mine høreapparater, når jeg bruger ConnectClip?

Du vil høre følgende hørbare tegn:

• Ringetone for indgående opkald
    • Et bip, der bekræfter, når der skiftes til partnermikrofonindstilling
    • Et bip, der bekræfter regulering af lydstyrke
  • > Hvordan skifter jeg mellem de forskellige ConnectClip-indstillinger?

Du kan skifte mellem indstillinger ved at trykke længe (ca. 3 sekunder) på multiknappen på ConnectClip. Statusindikatoren på ConnectClip vil skifte farve, og du vil høre en tone i dine høreapparater.

• > Er mine høreapparater stadig aktive, når ConnectClip er i partnermikrofonindstilling?

Ja, høreapparaternes mikrofoner er stadig aktive.

• > Hvad sker der, hvis jeg sætter mine høreapparatmikrofoner på mute (lyd fra), mens ConnectClip bruges som partnermikrofon?

Hvis du sætter dine høreapparatmikrofoner på mute, vil du kun høre lyden, der kommer fra ConnectClip.

• > Er det muligt at mute (slå lyd fra) eller unmute (slå lyd til) mine høreapparater, når de bruger forskellige indstillinger?

Ja, du kan gøre dette ved manuelt at slukke for lyden (mute) på høreapparatmikrofonerne, når du bruger ConnectClip. Din hørespecialist kan justere høreapparatmikrofonernes niveau i forhold til det streamede signal i tilpasningssoftwaren.

• > Kan jeg tilgå partnermikrofonindstillingen med trykknapperne på mine høreapparater?

Ja, partnermikrofonprogrammet tilføjes høreapparaternes programcyklus, når de parres med ConnectClip. Du kan tilgå partnermikrofonindstillingen ved at trykke på programknappen på høreapparatet, ved at bruge multiknappen på ConnectClip eller ved at bruge Oticon ON appen.