Rækkevidde

• > Hvor stor er rækkevidden mellem mine enheder, når jeg bruger ConnectClip til at streame fra en Bluetooth-enhed?

• Mellem ConnectClip og høreapparater: Vi anbefaler altid at sætte ConnectClip fast på dit tøj eller en halssnor.

• Mellem ConnectClip og Bluetooth-enheden du streamer fra: Op til ti meter*.
  • > Hvor stor er rækkevidden mellem mine høreapparater og ConnectClip, når jeg bruger ConnectClip som partnermikrofon?

Når den bruges som partnermikrofon, er den maksimale rækkevidde mellem et sæt høreapparater og ConnectClip 20 meter*.

• > Hvor stor er rækkevidden mellem ConnectClip og enheder, der bruger BTD 800 USB donglen?

Rækkevidden mellem ConnectClip og enheder, der bruger BTD 800 USB donglen, er op til ti meter*.

• > Er der forskel på ConnectClips rækkevidde indendørs og udendørs?

Rækkevidden vil være forskellig afhængig af omgivelserne. Den maksimale rækkevidde er mulig indendørs uden forhindringer i et rum, der kaster radiobølger tilbage. I partnermikrofonindstilling er rækkevidden op til 20 meter i ideelle omgivelser*.

• > Hvad vil der ske, hvis ConnectClip er uden for rækkevidde af mine høreapparater?

• Hvis forbindelsen afbrydes i partnermikrofonindstillingen, vender høreapparaterne tilbage til P1 efter 90 sekunder.

• Hvis du var i et andet program (fx P2) og uden for rækkevidde, vil de blive i det program (f.eks. P2) efter 90 sekunder.

• ConnectClip vil slukke, hvis dine høreapparater er uden for rækkevidde i mere end 30 minutter. Så vil høreapparaterne gå tilbage til det program, som de var i, før de skiftede til streaming fra ConnectClip.
  • > Hvad sker der, når høreapparaterne er tilbage inden for rækkevidde af ConnectClip?

• Hvis de kommer tilbage inden for rækkevidde inden for 90 sekunder, vil dine høreapparater automatisk genoprette forbindelse og streaming blive genoptaget. Dine høreapparater vil stadig være på samme program.

• Hvis de kommer tilbage efter 90 sekunder:

• Hvis du mistede forbindelsen, mens du brugte ConnectClip som partnermikrofon, vil høreapparaterne, når forbindelsen genoprettes, være i P1, og du skal så manuelt skifte tilbage til partnermikrofonindstilling.

• Hvis du var i et andet program (f.eks. P2), vil høreapparaterne, når forbindelsen genoprettes, stadig være i det program, og streaming vil automatisk blive genoptaget.

• Hvis de kommer tilbage efter mere end 30 minutter, vil ConnectClip være slukket. Du er så nødt til at tænde den igen og vente til forbindelsen til dine høreapparater er genoprettet.

*Vær opmærksom på, at tilstedeværelse af andre Bluetooth-enheder eller wi-fi-routere i dine omgivelser kan medføre signalinterferens, et fald i lydkvaliteten eller formindsket rækkevidde mellem ConnectClip og dine høreapparater.