Rækkevidde

• > Hvad er den anbefalede afstand mellem ConnectClip og høreapparater?

Vi anbefaler at bruge ConnectClip som anvist i brugsanvisningen. Når høreapparaterne bruges om et trådløst headset, er rækkevidden mellem høreapparaterne og ConnectClip maks. 2 m*. Se nedenstående spørgsmål om rækkevidder i specifikke scenarier.

Download brugsanvisningen

*Bemærk, at andet 2,4 GHz-udstyr – som wi-fi-routere og andre Bluetooth-enheder – kan forstyrre eller mindske rækkevidden og forringe lydkvaliteten.

• > Hvad er rækkevidden mellem høreapparater og ConnectClip, når ConnectClip bruges som fjernmikrofon?

Rækkevidden mellem høreapparater og ConnectClip, når den bruges som fjernmikrofon er op til 20 m*.

*Bemærk, at andet 2,4 GHz-udstyr – som wi-fi-routere og andre Bluetooth-enheder – kan forstyrre eller mindske rækkevidden og forringe lydkvaliteten.

• > Hvad er rækkevidden mellem en Bluetooth-enhed og ConnectClip, når ConnectClip bruges som et trådløst headset?

Rækkevidden mellem Bluetooth-enheden og ConnectClip, når den bruges som fjernmikrofon er op til 10 m*.

*Bemærk, at andet 2,4 GHz-udstyr – som wi-fi-routere og andre Bluetooth-enheder – kan forstyrre eller mindske rækkevidden og forringe lydkvaliteten.

• > Hvad er rækkevidden mellem ConnectClip og enheder med BTD 800 USB dongle?

Rækkevidden mellem ConnectClip og enheder med BTD 800 USB dongle er op til 10 m*.

*Bemærk, at andet 2,4 GHz-udstyr – som wi-fi-routere og andre Bluetooth-enheder – kan forstyrre eller mindske rækkevidden og forringe lydkvaliteten.

• > Varierer ConnectClip-rækkevidden indendørs sammenlignet med udendørs?

Rækkevidden vil variere afhængig af de omgivende materialer. Den maksimale rækkevidde gælder indendørs uden forhindringer, i et rum, som reflekterer radiobølger. Bemærk, at andet 2.4GHz-udstyr – som routere og andre Bluetooth-enheder – kan forstyrre eller mindske rækkevidden. I mikrofonindstilling gælder rækkevidden på op til 20 m under ideelle forhold.*

*Bemærk, at andet 2,4 GHz-udstyr – som wi-fi-routere og andre Bluetooth-enheder – kan forstyrre eller mindske rækkevidden og forringe lydkvaliteten.

• > Hvad sker der, hvis ConnectClip er uden for høreapparaternes rækkevidde?

ConnectClip slukker, hvis den er uden for høreapparaternes rækkevidde i mere end 30 min. Hvis forbindelsen bliver afbrudt i fjernmikrofonindstilling, går høreapparaterne tilbage til P1 efter 90 sek. Hvis høreapparaterne var på et andet program (fx P2) og er uden for rækkevidde, bliver de på dette program (fx P2) efter 90 sek.

• > Hvor tæt på min mund skal mikrofonen være (enten når jeg bruger den, eller den bruges som en fjernmikrofon)?

Vi anbefaler, at ConnectClip bæres som vist i brugsanvisningen (fx tæt på og vendt mod din mund).

Download brugsanvisningen

Se, hvordan du sætter ConnectClip på

• > Kan jeg sætte min ConnectClip på et bord og bruge den blandt en gruppe venner?

Ja, det er muligt (men det er ikke meningen). ConnectClip er optimeret til 1:1 brug, så hvor effektiv den er, når den bruges på denne måde er afhængig af omgivelserne, konkurrerende støj, og hvor de andre stemmer kommer fra.

Se, hvordan du kan ændre fjernmikrofonindstillingen og bruge højttaler