Parring og kompatibilitet

• > Fungerer ConnectClip sammen med Oticon høreapparater?

Hvis dine høreapparater understøtter Bluetooth® Low Energy-teknologi, vil de være kompatible med ConnectClip. Spørg hørespecialisten, hvis du behøver hjælp til at finde svar på dette.

• > Hvilken firmware-version har mine høreapparater brug for for at kunne arbejde sammen med ConnectClip?

Oticon Opn høreapparater kræver firmware-version 5.0 eller nyere. Alle andre høreapparater, der understøtter Bluetooth Low Energy teknologi, vil fungere sammen med ConnectClip uanset deres firmware-version.

• > Hvor mange høreapparater kan ConnectClip parres med?

Et enkelt høreapparat (i en monaural tilpasning) eller et sæt høreapparater (i en binaural tilpasning) kan parres med ConnectClip.

• > Hvor mange Bluetooth-enheder kan ConnectClip parres med?

ConnectClip kan parres med højst otte Bluetooth-enheder.

• > Er ConnectClip kompatibel med iPhone®/iPad® og Android™ enheder?

Ja, ConnectClip er kompatibel med de fleste mobil- og tabletenheder, der bruger Bluetooth 2.1 eller nyere, uanset mærke og styresystem.

• > Kan jeg bruge ConnectClip sammen med min computer?

Ja, ConnectClip kan bruges sammen med alle computere.

Hvis din computer understøtter Bluetooth, kan du parre ConnectClip direkte med din maskine, og du vil så kunne streame lyd ind i dine ører fra computeren igennem ConnectClip. Med ConnectClip kan du også streame din stemme tilbage til computeren, når du foretager video- eller stemmeopkald.

Hvis din computer ikke understøtter Bluetooth - eller hvis du oplever problemer med forbindelsen - bør du bruge en Bluetooth-dongle (såsom BTD 800 USB) til at parre ConnectClip med din computer.

• > Fungerer ConnectClip sammen med Oticon TV Adapter?

Nej, ConnectClip fungerer ikke sammen med Oticon TV Adapter, men Oticon TV Adapter kan parres direkte med dine høreapparater og forbindes med dit tv. Du kan så streame lyden fra dit tv til dine høreapparater uden at bruge ConnectClip.

• > Fungerer ConnectClip sammen med Oticon Phone Adapter 2.0?

Ja, med Oticon Phone Adapter 2.0 giver ConnectClip dig mulighed for at streame telefonopkald fra din fastnettelefon trådløst til dine høreapparater.

• Fungerer ConnectClip sammen med ConnectLine-produkter?

ConnectClip er ikke kompatibel med ConnectLine-produkter, undtaget Oticon Phone Adapter 2.0.

• I hvilken rækkefølge skal jeg parre mine enheder med ConnectClip?

Vi anbefaler, at du først parrer dine høreapparater med ConnectClip. Derpå kan du parre ConnectClip med andre Bluetooth-enheder såsom din mobiltelefon eller computer.

• Hvordan kan jeg vide, om mine høreapparater er blevet parret med ConnectClip?

Når en forbindelse er oprettet mellem ConnectClip og et sæt høreapparater, vises et gult statuslys på ConnectClip.

• Hvis ét sæt høreapparater allerede er parret med ConnectClip, hvordan kan jeg så parre et nyt sæt?

Du kan kun parre ét sæt høreapparater ad gangen (monauralt eller et binauralt par). For at kunne parre et nyt sæt høreapparater med ConnectClip skal du parre det nye sæt på samme måde som det eksisterende sæt høreapparater. Denne proces vil slette den tidligere parring.