Opkald og streaming

• > Hvis flere Bluetooth-enheder parres med ConnectClip, hvilken enhed har så førsteprioritet?

Selvom ConnectClip kan parres med op til otte enheder, kan den kun være forbundet til én enhed ad gangen. Den sidst forbundne enhed vil have førsteprioritet.

• > Hvis ConnectClip parres med flere Bluetooth-enheder, hvordan kan jeg så vælge, hvilken jeg ønsker at være forbundet med?

Opret forbindelse til en smartphone ved at åbne Bluetooth-menuen på telefonen og vælge ConnectClip. Hvis du prøver at oprette forbindelse med en enhed, der ikke har en Bluetooth-menu, skal du slukke de enheder, du ikke ønsker at være forbundet med - eller slukke for Bluetooth på de enheder, du ikke ønsker at være forbundet med.

• > Kan jeg modtage opkald, når ConnectClip bruges som partnermikrofon?

Nej, du vil ikke kunne modtage opkald, når ConnectClip bruges som partnermikrofon. Det skyldes, at forbindelsen mellem ConnectClip og telefonen er lukket. Du kan dog fortsat modtage opkald direkte på din smartphone (selv hvis den er parret med ConnectClip) – men opkaldene vil ikke blive streamet til dine høreapparater.

• > Kan jeg streame lyd fra min mobiltelefon, når ConnectClip bruges som partnermikrofon?

Nej. Når ConnectClip bruges som partnermikrofon, er der ingen forbindelse til mobiltelefonen.

• > Kan jeg streame musik fra en smartphone igennem ConnectClip og alligevel modtage opkald?

Ja, du kan modtage opkald på din smartphone, mens du streamer musik via ConnectClip. Hvis det sker, tilsidesætter opkaldet musikken og giver dig valget mellem at besvare opkaldet eller afvise det og fortsætte med at streame lyd.

• > Kan jeg besvare telefonopkald direkte på min smartphone uden at streame dem igennem ConnectClip?

Ja, det kan du. Du gør dette ved at vælge den rette audio-rute i din smartphones indstillinger. Find mere information om dette i din smartphones brugervejledning.

• > Hvad får førsteprioritet, hvis min iPhone eller Android-mobil, der understøtter ASHA, ringer, mens jeg streamer musik igennem ConnectClip fra en anden enhed?

Hvis din iPhone eller ASHA Android-telefon er parret direkte med dine høreapparater, vil opkaldet afbryde streaming af musik fra ConnectClip.

• > Kan jeg regulere lydstyrken på et streamet signal, når ConnectClip bruges som partnermikrofon?

Ja. Volumenkontroltasterne på ConnectClip vil regulere lydstyrkeniveauerne på både høreapparaternes mikrofoner og det streamede signal. Hvis du bruger Oticon ON-appen kan du i stedet regulere streaming-lydstyrken og lydstyrken for omgivelserne separat (kun når ConnectClip bruges som partnermikrofon).

• > Når jeg streamer lyd/musik, kan jeg så mute mine høreapparaters mikrofoner?

Ja, høreapparaternes mikrofoner kan mutes, når du streamer lyd. Du henvises til ConnectClip brugsanvisningen for mere information.

• > Hvad sker der, hvis jeg streamer musik og ændrer lydstyrken på ConnectClip?

Volumenkontroltasterne på ConnectClip vil regulere høreapparaternes mikrofoner og de streamede signalniveauer samtidig.

• > Kan hørespecialisten foretage justeringer af lyden, jeg streamer fra ConnectClip?

Hørespecialisten kan foretage justeringer i indstillingerne i dine høreapparater, når der streames fra ConnectClip (fx streaming af et opkald med ConnectClip, når ConnectClip bruges som partnermikrofon).