Oticon-høreapparaters kompatibilitet

Her kan du få at vide, hvilke tilslutningsløsninger dine høreapparater understøtter.

Oticon-høreapparater

Følgende Oticon høreapparater er Made for iPhone®,
iPad® og iPod touch®, og de er kompatible med
Android™ enheder:

Oticon Xceed
Oticon Xceed Play
Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Alle modeller undtaget CIC og IIC

Se listen over kompatible Apple-enheder

Se listen over kompatible Android-enheder

Se listen over kompatible Oticon-apps

Se listen over kompatibelt trådløst tilbehør

Kompatibilitet med Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch høreapparater og Oticon apps.

• iPad-modeller

iPad Pro 11" (2018)

iPad (6. generation)

iPad Pro 12,9" (2. og 3. generation)

iPad Pro 10,5"

iPad (5. generation)

iPad Pro 9,7"

iPad Pro 12,9"

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4. generation)

• iPhone-modeller

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

• iPod-modeller

iPod touch (6. generation)

iPod touch (5. generation)

• Apple Watch*

Apple Watch, serie 4

Apple Watch, serie 3

Apple Watch, serie 2

Apple Watch, serie 1

Apple Watch (1. generation)

*Apple Watch er kun kompatibel med Oticon ON App installeret på en smartphone.

Høreapparaterne kan tilsluttes direkte til iPhone, iPad og iPod touch, så du kan streame lyd, f.eks. telefonopkald, stereomusik, videolyd og lydbøger direkte til dine høreapparater.

• Høreapparater er kompatible med enheder, der kører iOS 11 eller nyere.
Oticon ON App er kompatible med enheder, der kører iOS 11 eller nyere. Oticon Opn høreapparater kræver firmware 6.0 eller nyere, Oticon Opn S og Oticon Play høreapparater kræver firmware 7.0 eller nyere for at kunne køre HearingFitness. Oticon Xceed høreapparater kræver firmware 8.0 eller nyere. Oticon Xceed Play høreapparater kræver firmware 8.0 eller nyere. Oticon Siya høreapparater kræver firmware 1.0 eller nyere.
Oticon RemoteCare App er kompatibel med iPhone 5s eller nyere. iPad Pro 9.7 Model A1673 og iPod touch understøttes ikke. iOS 12.0 eller nyere er nødvendig. Oticon Opn høreapparater kræver firmware 6.0 eller nyere.

Kompatibilitet med Oticon høreapparater og Oticon apps

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy J3 (2016) Model: SM-J320VPP

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) Model: SM-J530F

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Experia XZ 3

• Andet

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

LG G6

HTC U12 plus

Xiaomi MI Mix3

Høreapparater og Oticon ON App er kompatible med enhederne ovenfor. Vi anbefaler, at din Android-mobiltelefon kører Android OS version 8.0 (Oreo) eller nyere. Oticon Opn høreapparater kræver firmware 6.0 eller nyere, Oticon Opn S og Oticon Play høreapparater kræver firmware 7.0 eller nyere for at kunne køre HearingFitness. Oticon Xceed høreapparater kræver firmware 8.0 eller nyere. Oticon Xceed Play høreapparater kræver firmware 8.0 eller nyere. Oticon Siya høreapparater kræver firmware 1.0 eller nyere.

Kompatible Android-enheder til Oticon RemoteCare App: Din Android-mobiltelefon skal køre Android OS version 8.0 (Oreo) eller nyere. Kompatibel med Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7, HTC U12 plus, Xiaomi MI Mix3

Kompatible Oticon-apps

Oticon ON App

Funktioner i Oticon ON App:

• Fjernbetjening
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

System- og softwarekrav:

Apple-enheder: iOS 11 eller nyere.
Android-enheder: Android OS Version 8.0 (Oreo) eller nyere.
Oticon Opn S høreapparater: Firmware 7.0 eller nyere til at køre HearingFitness.
Oticon Opn Play høreapparater: Firmware 7.0 eller nyere til at køre HearingFitness.
Oticon Opn høreapparater: Firmware 6.0 eller nyere til at køre HearingFitness.
Oticon Xceed høreapparater: Firmware 8.0 eller nyere.
Oticon Xceed Play høreapparater: Firmware 8.0 eller nyere.
Oticon Siya høreapparater: Firmware 1.0 eller nyere.

Tip til iPad-brugere:

For at downloade Oticon ON App til iPad skal du søge efter Oticon og bruge filteret: iPhone only.

Information til Apple Watch-brugere:

Apple Watch understøtter volumenkontrol og programskift.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare App

System- og softwarekrav:

Apple-enheder: iOS 12.0 eller nyere.

Android-enheder: Android OS Version 8.0 (Oreo) eller nyere.

Kompatible høreapparater:

Oticon Xceed, Oticon Xceed Play, Oticon Opn™*, Oticon Opn Play, Oticon Opn S™, Oticon Siya

* Oticon Opn høreapparater: Firmware 6.0 eller nyere

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Kompatibelt trådløst tilbehør fra Oticon

ConnectClip

ConnectClip fungerer direkte med dine Oticon høreapparater og kan også bruges sammen med Oticon ON App.

Krav til mobilenhed og tilbehør:

Bluetooth 2.1 + EDR eller nyere version.

Andet Oticon tilbehør:

• Remote Control 3.0
• TV Adapter 3.0
• Phone Adapter 2.0 (kræver ConnectClip)
• BTD 800 USB-dongle (kræver ConnectClip)

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

Oticon CROS

kan overføre til følgende Oticon høreapparater:

• Oticon Opn S 1 miniRITE T

Oticon Opn S 2 miniRITE T

Oticon Opn S 1 miniRITE

Oticon Opn S 2 miniRITE

Oticon Opn S 1 miniRITE R

Oticon Opn S 2 miniRITE R

Oticon Opn S 1 BTE PP

Oticon Opn S 2 BTE PP

• Oticon Xceed 1 BTE SP

Oticon Xceed 2 BTE SP

Oticon Xceed 3 BTE SP

Oticon Xceed 1 BTE UP

Oticon Xceed 2 BTE UP

Oticon Xceed 3 BTE UP

• Oticon Opn Play 1 miniRITE T

Oticon Opn Play 1 miniRITE

Oticon Opn Play 1 miniRITE R

Oticon Opn Play 1 BTE PP

• Oticon Xceed Play 1 BTE SP

Oticon Xceed Play 2 BTE SP

Oticon Xceed Play 1 BTE UP

Oticon Xceed Play 2 BTE UP