Her kan du se hvilke telefoner, tablets og hvilket høreapparattilbehør, dine høreapparater er kompatible med.
Du skal blot vælge dine høreapparater og den enhed, som du ønsker at vide noget om fra rullemenuerne nedenfor.

Høreapparater

Vælg høreapparater
Jeg ved ikke, hvilke høreapparater jeg har

Jeg ved ikke, hvilket høreapparat jeg har

Du kan som regel finde typebetegnelsen for høreapparatet følgende steder:

• På høreapparaterne
  • På høreapparaternes etui eller cover
  • På kvitteringen, du fik, da du købte dine høreapparater

Hvis du ikke kan finde høreapparattypen på disse steder, kan du spørge hørespecialisten eller audiologen. Du kan finde det nærmeste hørecenter her.

Mobilenhed

Vælg telefon/tablet
Hvorfor står min enhed ikke på listen?

Hvorfor står min enhed ikke på listen?

Generelt stræber Oticon efter at være kompatibel med så mange enheder som muligt. Hvis din enhed ikke står på listen, er det fordi, vi ikke har testet den. Den vil imidlertid sandsynligvis fungere sammen med dine høreapparater og apperne, hvis den opfylder følgende kriterier:

• Android OS 8.0 eller nyere
  • iOS 13 eller nyere

Selv hvis det ikke er tilfældet, vil din enhed muligvis stadig fungere, men ikke byde på fuld funktionalitet.

• Vedr. Android OS 7.0 eller ældre henvises til OSS
  • Vedr. iOS 12 eller ældre bedes du gå til App Store® som ellers

Vi anbefaler altid at bruge den nyeste version af styresystemet.

Hvis du ikke kan bruge vores apper, gør Oticon ConnectClip det muligt at regulere høreapparaterne uden at berøre dem - og at streame lyd fra dine Bluetooth-enheder.

Ryd alle
Jeg vil gerne være i stand til at streame direkte fra min telefon til mit høreapparat
Direkte streaming
Høreapparater
Tilbehør
Apps
Telefoner/tablets
Vis inkompatibel
er kompatible
Høreapparater
Ingen høreapparater er kompatible med dit valg.
Tilbehør
Intet tilbehør er kompatibelt med dit valg.
Apper
Ingen apper er kompatible med dit valg.
Telefoner/tabletter
Ingen enheder er kompatible med dit valg.
KOMPATIBEL
INKOMPATIBEL
Ingen direkte streaming
Vis alt
Skjul
eller nyere
Kræver Android
Kræver Streamer Pro
Kræver
Kræver Bluetooth