Oticon høreapparaters kompatibilitet

Her kan du få oplysninger om, hvilke tilslutningsløsninger dine høreapparater understøtter.

Oticon høreapparater

Følgende Oticon høreapparater er Made for iPhone®,
iPad® & iPod touch® og er kompatible med
Android™-enheder:

Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Alle modeller undtagen CIC og IIC

Se listen over kompatible Apple-enheder

Se listen over kompatible Android-enheder

Se listen over kompatible Oticon apps

Se listen over kompatibelt trådløst tilbehør fra Oticon

Kompatibilitet med Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch høreapparater og Oticon apps.

• iPad-modeller

iPad Pro 11" (2018)

iPad (6. generation)

iPad Pro 12,9" (2. generation)

iPad Pro 10,5"

iPad (5. generation)

iPad Pro 9,7"

iPad Pro 12,9"

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4. generation)

• iPhone-modeller

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5

• iPod-modeller

iPod touch (6. generation)

iPod touch (5. generation)

• Apple Watch*

Apple Watch, serie 4

Apple Watch, serie 3

Apple Watch, serie 2

Apple Watch, serie 1

Apple Watch (1. generation)

*Apple Watch er kun kompatibel med Oticon ON App installeret på en smartphone.

Høreapparaterne kan tilsluttes direkte til iPhone, iPad og iPod touch, så du kan streame lyd, fx telefonopkald, stereomusik, videolyd og lydbøger, direkte til dine høreapparater.

• Høreapparater er kompatible med enheder, der benytter iOS 10.3 eller en nyere version.
Oticon ON App er kompatibel med enheder, der benytter iOS 10.3 eller en nyere version. Oticon Opn høreapparater kræver firmware 6.0 eller nyere for at køre HearingFitness. Oticon Siya høreapparater kræver firmware 1.0 eller nyere.
Oticon RemoteCare App er kompatibel med iPhone 5s eller nyere modeller. Der kræves iOS 11.0 eller en nyere version. Oticon Opn høreapparater kræver firmware 6.0 eller nyere. Oticon Siya høreapparater kræver firmware 1.0 eller nyere.

Kompatibilitet med Oticon høreapparater og Oticon apps

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

• Andet

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

LG G5

LG Nexus 5x

Høreapparater og Oticon ON App er kompatible med enhederne ovenfor. Vi anbefaler, at din mobile Android-enhed har Android OS version 8.0 (Oreo) eller en nyere version installeret. Oticon Opn høreapparater kræver firmware 6.0 eller nyere for at køre HearingFitness. Oticon Siya høreapparater kræver firmware 1.0 eller nyere.

Kompatible Oticon-apps

Oticon ON App

Funktioner i Oticon ON App:

• Remote Control
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

System- og softwarekrav:

Apple-enheder: iOS 10.3 eller en nyere version.
Android-enheder: Android-version 8.0 (Oreo) eller nyere.
Oticon Opn S høreapparater: Firmware 7.0 eller en nyere version for at kunne køre HearingFitness.
Oticon Opn Play høreapparater: Firmware 7.0 eller en nyere version for at kunne køre HearingFitness.
Oticon Opn høreapparater: Firmware 6.0 eller en nyere version for at kunne køre HearingFitness.
Oticon Siya høreapparater: Firmware 1.0 eller en nyere version.

Tip til iPad-brugere:

Du kan hente Oticon On App til iPad ved at søge efter Oticon og bruge filtret: Kun iPhone.

Information til Apple Watch-brugere:

Apple Watch understøtter lydstyrke- og programændringer.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare App

System- og softwarekrav:

Apple-enheder: iOS 11.0 eller en nyere version. Kun iPhone 5s eller en nyere model.
Oticon Opn høreapparater: Firmware 6.0 eller en nyere version.
Oticon Siya høreapparater: Firmware 1.0 eller en nyere version.

Download Oticon ConnectLine app in iTunes

Kompatibelt trådløst tilbehør fra Oticon

ConnectClip

ConnectClip fungerer direkte med dine Oticon høreapparater og kan også bruges sammen med Oticon ON App.

Krav til mobilenhed og tilbehør:

Bluetooth 2.1 + EDR eller nyere version.

Andet Oticon tilbehør:

• Remote Control 3.0
• TV Adapter 3.0
• Phone Adapter 2.0 (kræver ConnectClip)
• BTD 800 USB-dongle (kræver ConnectClip)

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.