Oticon Opn Play™

Åbn op for dit barns verden med Oticon Opn Play

Det nye Oticon Opn Play hjælper
dit barn med blot at være et barn

Som forælder har du sikkert mange spørgsmål: Hvordan vil mit barn klare sig i dagpleje eller skole? Vil han eller hun få venner? Hvad med fremtiden? Med Oticon Opn Play findes der endelig et avanceret høreapparat, der gør det muligt for dit barn at lære, vokse, lege og trives.

Gør dit barns verden større og lad barnet lege, grine med vennerne og drømme om fremtiden. Ligesom alle andre børn.

Giv dit barn bedre muligheder for at lære

Børn er nysgerrige efter at udforske verden omkring dem. En del af denne udforskning finder sted gennem ørerne. Børn med høretab har imidlertid behov for mere hjælp til at lære ord såvel som til at udvikle sociale og sproglige færdigheder. Jo tidligere de får hjælp, jo bedre.

Såkaldt indirekte læring finder sted, når børn tilfældigt hører, hvad der bliver sagt omkring dem, frem for gennem direkte læring. Det er derfor meget vigtigt, at børn kan skelne tale fra baggrundsstøj. Oticon Opn Play giver dit barn med høretab de rette betingelser for at få lyden til at give mening.

Læs mere om læring

Åbn op for et gennembrud i pædiatrisk
høreomsorg

Oticon Opn Play giver dit barn 360º adgang til verden og hjælper barnet med at skelne mellem vigtig lyd og irrelevant, forstyrrende lyd.

Ny teknologi forbedrer taleforståelse i støjende omgivelser og understøtter indirekte læring ved at give dit barn adgang til flere talende personer i omgivelserne.

Fra traditionel teknologi til revolutionerende åben lyd

Før Oticon Opn Play kunne dit barn enten blive overbelastet med en masse lyde og støj, uanset om de var relevante eller ej, hvis deres høreapparater var udstyret med traditionel omnidirektionel teknologi. Eller de kunne blive tilpasset med traditionel direktionel teknologi, der lukker visse lyde ude og begrænser muligheden for at lære.


Oticon Opn Play markerer forandringen fra at lytte til verden til virkelig at finde mening i den. Den banebrydende innovation lader dit barn nyde et komplet og balanceret lydbillede.

Den teknologiske revolution

Sådan kan dit barn få 360º adgang til lyd

OpenSound Navigator™-funktionen åbner op for dit barns verden. Det giver dit barn 360° adgang til verden og hjælper barnet med at skelne mellem vigtige lyde og irrelevant, forstyrrende støj uden at dæmpe lyde fra omgivelserne, som er vigtige for dit barns indirekte læring og sikkerhed.

OpenSound Navigator gør det lettere for hjernen at bestemme, hvem og hvad man skal lytte til samt at være opmærksom, når det er nødvendigt. Dette er en stor hjælp, når barnet er i skole, på legepladsen eller i trafikken.

Op til 30 % forbedret taleforståelse*

Testresultater viser, at den banebrydende teknologi i Oticon Opn Play byder på op til 30 % forbedring i talegenkendelse – selv når man vender væk fra personen, der taler.

Da børn er livlige og ikke nødvendigvis altid vender ansigtet i retning mod personen, der taler, er det en kæmpe udfordring. Af lige så stor betydning er det, at Oticon Opn Play også reducerer den indsats, barnet skal lægge i at lytte, hvilket betyder at der er mere energi til andre aktiviteter som at lære.

Læs mere om vores testresultater

*Ng 2017, Oticon Whitepaper

Endelig en optimal tilpasning uden risiko for hyletoner*

Godt tilpassede høreapparater er nøglen til optimal sprogudvikling og læring. Indtil nu har styring af feedback krævet et kompromis mellem at give barnet optimal forstærkning eller undgå feedback (den skarpe hyletone). OpenSound Optimizer™ ændrer alt dette**.

Med den banebrydende OpenSound Optimizer kan hørespecialister nu tilpasse dit barns høreapparater med optimal forstærkning uden risiko for hyletoner. Dette giver dit barn mere komfort.

Oticon Opn Play forhindrer irriterende feedback, før det opstår

Hvis man giver børn den forstærkning, de behøver, kan der opstå irriterende hyletoner, når noget kommer for tæt på høreapparaterne. Dette kaldes feedback. Ører, der vokser, og situationer, hvor børn leger, krammer eller dækker deres ører med fx hatte, kan skabe denne irriterende lyd. Det var tidligere en udfordring, der skulle håndteres - indtil Oticon Opn Play.

Den banebrydende proaktive teknologi i Oticon Opn Play forhindrer denne feedback, før den opstår, uden at gå på kompromis med lydkvalitet og klarhed**. Dette gør det nemt for barnet at følge med i samtaler, hvilket er meget vigtigt for sprogudvikling, uden at blive forstyrret af irriterende hyl.

 

* For anbefalede tilpasninger i henhold til "best practice"

* Callaway 2019, Oticon Whitepaper

Forbind dit barn med verden

Oticon Opn Play tilsluttes problemfrit til moderne smartphones og tablets. Med den valgfrie ConnectClip bliver dit barns høreapparater til et sæt hovedtelefoner af høj kvalitet. Dette giver barnet adgang til trådløs streaming af musik, film, telefonsamtaler og andet fra smartphones, tablets og bærbare computere.

 • ConnectClip

  Oticons ConnectClip mikrofon gør det nemmere at kommunikere med venner og familie, hvor afstand eller støj er involveret. Dette inkluderer klasseværelset, i bilen, på legepladsen, eller når du går tur med dit barn i en klapvogn.

  Læs mere

 • Amigo FM

  Det kan være en udfordring for dit barn eller din teenager at høre lærerens stemme i støjende klasseværelser og auditorier. Amigo FM er designet til at overvinde effekten af afstand og støj samt opfange så mange instrukser som muligt.

  Læs mere

 • Oticon ON App


  Appen byder på en bred vifte af funktioner, der gør den enestående audiologi i Oticon Opn Play endnu bedre.

  Den gør det nemt at tjekke batteriets status og gør det muligt for dit barn eller dig at regulere lydstyrken og skifte mellem programmer, indstillinger og andet. Appen har også en “find mit høreapparat”-funktion, hvis høreapparaterne bliver væk.

En højtydende produktfamilie

Du og dit barn kan vælge mellem fire forskellige modeller og et udvalg af farver. Alle er designet til at åbne op for dit barns verden og give det en uforlignelig støtte.

Se de forskellige Oticon Opn Play-modeller

Holder hele dagen - Hver dag

Oticon Opn Play miniRITE R høreapparater kan fås med en stilfuld, avanceret oplader og langtidsholdbare genopladelige batterier. Det eneste, dit barn behøver at gøre, er at sætte høreapparaterne i opladeren i tre timer for at opnå en hel dags brug, inklusive streaming.*

*Lithium-ion-batteriets ydeevne varierer afhængigt af høretab, livsstil og streaming-adfærd.

Læs mere om Oticons genopladelige løsning

Designet til at stå imod barndommens
prøvelser

Oticon Opn Play byder på enestående høreomsorg uden at kompromittere dit barns sikkerhed og velbefindende.

Robusthed

Oticon Opn Play er designet med børns aktive liv og sikkerhed i tankerne.


Børnesikret batteriskuffe

Vi har udviklet en vigtig beskyttelse, der holder batteriet ude af rækkevidde for nysgerrige pilfingre.


Uden allergener

For at minimere allergier har vi udelukket mere end 200 potentielt skadelige materialer, heriblandt ftalater. Vores høreapparater er malet med biokompatibel maling og er helt allergivenlige.

IP68-certificeret

Oticons høreapparater er IP68-certificerede for at sikre støv- og vandafvisning. De kan modstå fugtighed og varierende temperaturer.


LED-lampe giver ro i sindet

LED-indikatoren giver dem, der tager sig af og underviser barnet, visuel bekræftelse på, at batteriet fungerer.

 • Derfor er børns hørelse så vigtig

  Dit barn bruger hørelsen til at lære at tale, læse og skrive og ikke mindst udvikle sociale kompetencer.

 • At have et barn med høretab

  Hvordan du opretholder en balance mellem at beskytte og styrke dit barn, så det kan nyde alt, hvad livet har at byde på.

 • Hjælp til forældre

  Som forælder kan du gøre meget for at gøre dit barns liv nemmere.

 • Barnets omgivelser og sociale liv

  Hjælp dit barn med at forstå, hvor vigtigt det er at bruge høreapparaterne, og motivér barnet til at tage ansvar.