Konnektivitet for børn og teenagere

Classroom

EduMic - Designet til at gøre det nemmere at lære

Støj, afstand og efterklang kan skabe udfordringer for børn med høretab i det moderne klasseværelse.

EduMic er Oticons nye trådløse mikrofonsystem, som hjælper børn med høretab i klasseværelset. EduMic giver enestående lydkvalitet samt stabil og klar adgang til lærernes stemme.

Læs brochuren

Nem at bruge for lærere

EduMic er nem at bruge og behagelig at have på. Den clipses fast på lærerens skjorte eller hænger rundt om halsen ved hjælp af en halssnor. EduMic har et let og elegant design, giver et stabilt signal og kan forbindes til et ubegrænset antal høreapparater.

Via EduMic kan lærere streame lyd fra en computer, et smartboard eller en tablet direkte til barnets høreapparater. Derudover fungerer EduMic også med eksisterende klasseværelsessystemer med mikrofoner.

Brug dine høreapparater som et trådløst headset

Med ConnectClip er det nemt at foretage håndfrie opkald med en iPhone®, Android™ eller enhver anden moderne smartphone.

ConnectClip videresender stemmen fra den, der ringer op, direkte til høreapparatet, mens den indbyggede mikrofon tydeligt sender det, der bliver sagt, tilbage.

Giv adgang til tale på afstand eller i støj

ConnectClip er også en mikrofon. Den kan fastgøres på en skjorte og giver direkte adgang til tale. Den giver ekstra hjælp, når man befinder sig et støjende sted eller på afstand, som fx i en bil eller på en legeplads.

Se tv med høreapparater

Brug høreapparaterne som trådløse hovedtelefoner med Oticons TV Adapter 3.0, som kan streame lyden fra tv'et direkte til høreapparaterne.

TV Adapter 3.0 har en rækkevidde på op til 15 meter og kan tilsluttes stort set alle lydenheder ved hjælp af de medfølgende kabler.

Oticon ON App

Oticon ON App gør det muligt at betjene høreapparaterne direkte fra en smartphone. Det betyder, at du kan kontrollere batteristatus, styre Bluetooth-tilslutningerne til høreapparaterne og meget mere.

Læs mere om Oticon ON App

Oticon Amigo klasseværelsessystem

Oticon Amigo FM-systemet bygger bro mellem læreren og barnet og forbedrer i væsentlig grad signal-støj-niveauet ved at sende signalet direkte til høreapparaterne.

Læs mere om Oticon Amigo FM

ConnectLine

Har du ikke høreapparater med 2,4 GHz trådløs teknologi?

Læs mere om vores ConnectLine-løsning