ConnectLine

Tale i telefon, videochatte, lytte til musik eller se tv. ConnectLine gør det nemmere at holde kontakten med venner og familie på afstand samt at få glæde af flere slags underholdning.

Et samlet
integreret system

ConnectLine er en række enheder, hvormed du kan blive tilsluttet til mange forskellige kommunikations- og underholdningsmuligheder; idet dine høreapparater bliver forvandlet til dit eget individuelle trådløse headset.

ConnectLine forbedrer kommunikation over hele linjen. Direkte samtaler med andre bliver tydeligere og nemmere at styre. At se tv, lytte til musik, videochatte og tale i telefon har aldrig været nemmere. ConnectLine er løsningen med de fleste tilslutningsmuligheder indbygget i ét enkelt system.


Streamer Pro – din personlige fjernbetjening

Streamer Pro – hjertet i ConnectLine – giver dig fuldstændig kontrol. Ikke kun over programskift og høreapparatets lydstyrke, men også over alle kilder til lydbaseret information, underholdning og kommunikation.

Ved at opfange lydsignalet og sende det direkte ind i begge ører gør streameren et sæt høreapparater til et lille, trådløst headset. Der er ingen påviselig forsinkelse i transmissionen, så lydsignalet passer perfekt til synsindtrykket. Det gør hele forskellen, når man fx ser tv eller spiller computer. 

Streamer Pro er udviklet og testet med brugerne i tankerne, så den daglige brug er ligetil og intuitiv. Streameren, der ligner en MP3-afspiller, bæres omkring halsen og har tre knapper til de centrale applikationer: Telefon, tv og mikrofon. Streamer Pro er kompatibel med alle trådløse Oticon høreapparater og ConnectLine-enheder, så der nemt og problemfrit kan opgraderes.

 • Lang batterilevetid

  Op til otte timers streaming, så den kan bruges hele dagen.

 • Kompakt, brugervenligt design

  Med gummikanter, der gør dem nemmere at håndtere og giver et mere behageligt greb.

 • Intuitiv betjening

  Tre knapper, der gør det muligt øjeblikkeligt at vælge og aktivere den ønskede applikation.

Hvad ønsker du at gøre?

Dine høreapparater og Streamer Pro samarbejder som ét integreret system, der kan overføre lyden trådløst til dine høreapparater fra et fjernsyn, en telefon, computer og mange andre apparater. Få mere at vide om de forskellige muligheder.

Se tv

Brug en tv-adapter til at se tv på et behageligt lydniveau

Læs mere

Lyt til musik

Tilslut dine høreapparater til en MP3-afspiller

Læs mere

Brug din computer eller tablet 

Send lyden direkte til dine høreapparater

Læs mere

Brug din telefon 

Foretag og modtag klare og håndfri opkald

Læs mere

Brug din mobiltelefon 

Foretag og modtag klare og håndfri opkald

Læs mere

Modtag undervisning i klasseværelset 

Opfang vigtig indlæring med en FM-modtager

Læs mere

Gå i biografen, teatret eller kirken

Opret forbindelse til teleslyngesystemer ved brug af telespole

Læs mere

Spis på restaurant eller tag til fest 

Før en samtale i støjende omgivelser ved hjælp af ConnectLine mikrofon

Læs mere

Få mere at vide

 • Med ConnectLine TV Adapter kan du se tv sammen med andre

  Hør tv-programmer tydeligt samtidig med at tv'ets lydstyrke forbliver på et behageligt niveau for alle. Du kontrollerer selv tv'ets lydstyrke via Streamer Pro. Hvis telefonen ringer, mens tv'et er tændt, kan du besvare opkaldet ved at trykke på telefon-knappen på Streameren.

 • Med ConnectLine Phone Adapter går du ikke glip af et opkald

  Med en ConnectLine telefonadapter behøver du aldrig mere bekymre dig om at misse vigtige opkald eller vigtige detaljer. ConnectLine transformerer dine høreapparater til en trådløs, håndfri løsning i hjemmet takket være Streamer Pros indbyggede mikrofon.

 • Med ConnectLine Mikrofon kan du nyde private samtaler

  ConnectLine Mikrofon er en diskret mikrofon med klips, der tilsluttes trådløst til Streameren, hvormed du kan nyde tydelig og privat kommunikation med andre i et krævende lyttemiljø.

Stol på, at du nu kan følge med

Studerende, der er afhængige af FM, kan benytte sig af muligheden for at tilslutte en lang række FM-modtagere til Streamer Pro. Herved kan FM streames til begge ører ved brug af en enkelt modtager.

Når en FM-modtager tilsluttes direkte til Streamer Pro, kan det trådløse FM-signal streames til begge høreapparater. Streamerens indbyggede stikforbindelse tilbyder kompatibilitet med et bredt udvalg af FM-modtagere. Vi anbefaler at bruge Amigo FM-modtageren.

Læs mere om Amigo FM

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

 
Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

 

Kompatibilitet

ConnectLine App er kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7" iPad Pro, 12,9" iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, og iPod touch (5. og 6. generation) og kræver Streamer Pro 1.2 App eller nyere. Søg efter iPhone apps i App Store, når du installerer appen ConnectLine App på en iPad. ConnectLine App til Android smartphones og tablets kræver en Streamer Pro med firmware 1.3 eller nyere. Læs mere om kompatibilitet.

 • Find en høreklinik

  En hørespecialist kan teste din hørelse og fastlægge en behandling, der passer dig.

 • Sådan bruges ConnectLine

  Videoer og retningslinjer, der hjælper dig til at komme godt i gang med ConnectLine.

 • Løsninger

  Udforsk vores udvalg af avancerede, individualiserede og nærmest usynlige høreapparater.

 • Hvad er høretab?

  1 ud af 6 voksne har et høretab i et vist omfang. Lær mere om høretab.