Se tv

Lær at indstille ConnectLine, så du kan se tv-programmer ved et lydniveau, der passer hele familien.

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=121b84f23725c7350f6eaee481cb5426&source=embed&photo%5fid=13003679" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

ConnectLine og Streamer Pro

ConnectLine-løsningen til tv giver mulighed for at se tv ved dit foretrukne lydniveau, mens resten af familien kan holde lydstyrken på et niveau, der passer dem. Lyden er fyldig og naturlig, og der er ingen forsinkelser, hvilket betyder, at lyden passer til billedet på din fjernsynsskærm.

Mere om Streamer Pro:

Streamer Pro kan tilsluttes til andre lydkilder, såsom din telefon eller PC, og kan også bruges som mikrofon ved telefonsamtaler eller sammen med teleslyngeanlæg i biografer og teatre.

Læs mere

Du skal bruge:

ConnectLine tv-adapter

Tv-adapteren tilsluttet til dit tv

Streamer Pro

Streameren er en personlig fjernbetjening eller kontrolcenter, som du bærer rundt om halsen. Når den parres med tv-adapteren, henter den lydsignaler fra tv-adapteren og sender dem til begge ører via dine høreapparater.

• Se tv

Når din streamer og adapter er blevet parret, trykker du på tv-knappen på streameren, og så er du klar til at se dit yndlingsprogram.

• Hør og besvar telefonopkald, mens du ser tv

Når  fastnettelefonen eller mobiltelefonen ringer, hører du en alarm, og du kan vælge at tale eller afvise opkaldet ved tryk på telefonknappen.

• Skift nemt mellem flere fjernsyn

Med en tv-adapter i både stuen og soveværelse, skal du bare trykke på SelectMe-knappen på den adapter, du vil høre lyden fra.

Sådan kommer du i gang

Sådan tilsluttes tv-adapteren fjernsynet

ConnectLines tv-adapter overfører lyd direkte til dine høreapparater via streameren. Du kan forbinde til tv på fire måder:

1. Med et SCART-kabel.
2. Med et Phono-kabel via fjernsynets Audio Out.
3. Med fjernsynets headset-forbindelse.
4. Med et TOSLINK-kabel.

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=f18ef5f7f9955d57bbcb13f0b1c821c9&source=embed&photo%5fid=13003648" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
Sådan klargøres streameren, så du kan lytte til fjernsynet

Første gang du bruger Streamer Pro sammen med tv-adapteren, skal de to enheder parres. Parring skal normalt kun gøres én gang.

1. Anbring streameren lige ved siden af tv-adapteren (mindre end 30 cm mellem enhederne).
2. Hold tilslutningsknappen på streameren inde i fem sekunder, indtil det blå lys blinker hurtigt.
3. De to enheder opretter en forbindelse til hinanden. Vent ét minut.
4. Efter ét minut er tv-adapteren tilsluttet streameren, og parringen er udført. Tv-adapterens orange statusindikator lyser.

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=54897ec317b78fd5ba4411d252cd6bc5&source=embed&photo%5fid=13003673" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.