Restauranter og fester er en udfordring for alle

Brug ConnectLines mikrofon til 1:1 samtaler

Sådan kommer du i gang med ConnectLines mikrofon

Krævende lyttesituationer, som fx  støjende omgivelser, gør det ofte umuligt at kommunikere. Det laver ConnectLines mikrofon om på. Det er en diskret mikrofon, der tilsluttes trådløst til Streamer Pro, så du kan få fornøjelsen af tydelig og privat kommunikation med andre.

Sådan bæres mikrofonen
Den diskrete mikrofon-clips, som bæres af din samtalepartner, har trådløs forbindelse til streameren, så du kan høre personens stemme klart og tydeligt gennem dine høreapparater. Mikrofonen har en trådløs rækkevidde på op til 15 meter.

Lær det basale om
ConnectLine mikrofonen

Instruktionsvideoer

Sådan bæres mikrofonen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=32b16f1cebf5219bfe751f5335a846b1&source=embed&photo%5fid=13003682" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Parring af Streamer Pro med mikrofonen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=20a455b9ed8fd45b7b42955f02f36d40&source=embed&photo%5fid=13003671" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan slukkes mikrofonen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=0c521e0f96cc6fd844c5ce27f3701879&source=embed&photo%5fid=13003645" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mere hjælp

Yderligere vejledning vedrørende anvendelse af ConnectLines mikrofon med Streamer Pro og tidligere versioner af streameren findes her.

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.