Lyt til musik med
Streamer Pro

Streamer Pro giver problemløs forbindelse til mange forskellige underholdningsenheder, hvad enten det er mp3-afspillere eller andre audio-kilder såsom lydbøger. Du kan tilslutte streameren til lydkilderne på to nemme måder, så lyden sendes direkte til dine høreapparater:

• Som en nem “Plug-and-Play”-kabel løsning ved hjælp af et minijack-kabel, der isættes streameren (A)

• Trådløst via streamerens AUX-vælger (B).

Se, hvordan en mp3-afspiller forbindes til Streamer Pro med et minijack-kabel:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mere hjælp
Yderligere vejledning vedrørende anvendelse af mp3-afspillere og lydbøger med Streamer Pro og tidligere versioner af streameren:

Yderligere vejledning

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.