Brug af mobiltelefon

Aktivering og deaktivering af indgående opkald
Når din mobiltelefon ringer, vil du høre en indgående opkalds-alarm i dine høreapparater, mens telefonknappen på Streamer Pro, og statusindikatoren oven på streameren, blinker grønt. Tryk kort på telefonknappen (A) for at besvare et opkald.

Sådan bruger du Streamer Pro med en mobiltelefon

Sådan parres en mobiltelefon og Streamer Pro:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7afdffb923902e66d90528d20907b1f7&source=embed&photo%5fid=13003667" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan modtages et opkald:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=1fe9087d5afe55a7dd48acc36452c68f&source=embed&photo%5fid=13003674" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan foretages udgående opkald:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b422c2c7957fee987a2e3b60cccab66d&source=embed&photo%5fid=13003658" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
  • Parringsguide

Lær, hvordan du forbinder din ConnectLine Streamer med din mobiltelefon.

Se filmen ovenfor.

• Anbefalede mobiltelefoner

Oticon tester jævnligt, hvilke mobiltelefoner, som arbejder sammen med ConnectLine-systemet. Find et udvalg af anbefalede mobiltelefoner her.

• Kendte problemer

Vi tester jævnligt de nyeste og mest populære mobiltelefoner. Hvis du oplever problemer, kan det måske hjælpe med en opdatering af Streamer eller mobilens firmware.

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.

Kompatibilitet

ConnectLine App er kombatibel med iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7" iPad Pro, 12,9" iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, og iPod touch (5. og 6. generation) og kræver Streamer Pro 1.2 App eller nyere. Søg efter iPhone apps i App Store, når du installerer appen ConnectLine App på en iPad. ConnectLine App til Android smartphones og tablets kræver en Streamer Pro med firmware 1.3 eller nyere. Læs mere om kompatibilitet på www.oticon.dk/support.