Sådan tilsluttes dine høreapparater en computer eller tablet

Overfør lyd fra en computer og tablet trådløst via Bluetooth eller via minijack-kabel til Streamer Pro.
Med ConnectLine kan du nemt sende lyd fra mange forskellige computere og tablets direkte til dine høreapparater. Du kan forbinde Streamer Pro til en computer eller en tablet på to måder:

• Trådløst via Bluetooth.

• Tilsluttet til computeren via et minijack-kabel forbundet til Streamer Pro.

Trådløs parring via Bluetooth

Nogle computere og tablets har indbygget Bluetooth, der giver mulighed for trådløs forbindelse mellem enheden og streameren. Før streameren kan bruges med andre enheder, skal de to enheder parres.

Se her, hvordan en PC og Streamer Pro parres:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Hvis du har problemer med at parre Streamer Pro via en Bluetooth-forbindelse, kan du alternativt tilslutte streameren via et minijack-kabel eller overveje at bruge en Sennheiser BTD800 USB-dongle, der er let at parre med Streamer Pro (se mere herunder).

Tilslutning via minijack

Streameren kan tilsluttes en computer eller tablet via et minijack-kabel. Kablet skal bare isættes enhedens minijackstik-forbindelse (Audio Out), og så er du klar til at komme videre.

Se, hvordan det gøres her

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=8a8da28e487dd7a0680d0d736e89d2f3&source=embed&photo%5fid=13003677" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mere hjælp

Yderligere vejledning vedrørende anvendelse af computere og tablets med Streamer Pro og tidligere versioner af streameren findes her:

Forbindelse via en Bluetooth-dongle

Sådan kommer du i gang med ConnectLine og en Sennheiser BTD800 Bluetooth-dongle.

I dag har mange computere indbygget Bluetooth, der fx skal bruges til headsets for internettelefon/live-video eller for at kunne lytte med hovedtelefoner. Men da der er mange forskellige måder at implementere både software og Bluetooth-hardware, kan det være svært at etablere forbindelse til Streameren. Vi anbefaler derfor at bruge en Sennheiser BTD800-dongle med Streamer Pro, som forenkler både installationen og brugen af Bluetooth med computere og ConnectLine.

Installation af en Sennheiser BTD800 Bluetooth-dongle

Læs BTD800-vejledningen grundigt før der installeres, idet USB-donglen automatisk går i parringstilstand, når den sættes i computeren for første gang.

Se, hvordan USB-donglen installeres i computeren:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=cd6943ec4b4d5ace72cc3f80c22f7871&source=embed&photo%5fid=13003649" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Sådan parres Streamer Pro og Sennheiser BTD800

Når du er klar, skal du sørge for, at streameren er i parringstilstand, eller at du er klar til at sætte streameren i parringstilstand, når BTD800-donglen er isat.

Se, hvordan enhederne parres, her:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=0a4f5fd567818f709d77a784e4ab8530&source=embed&photo%5fid=13003663" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mere hjælp

Yderligere vejledning vedrørende anvendelse af Sennheiser BTD800 med Streamer Pro findes her:

Flere downloads, ofte stillede spørgsmål og videoer

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.