Sådan kan du bruge dine høreapparater i biografen

Flere og flere kirker, teatre og offentlige bygninger har nu et teleslyngeanlæg installeret. Disse anlæg udsender lyden trådløst, som du kan modtage direkte i dine høreapparater med telespole eller via Streamer Pro (ConnectLine).
Hvis stedet har et teleslyngeanlæg, vil du normalvist kunne se dette skiltcinema

Spørg din hørespecialist om yderligere oplysninger vedrørende telespole.

Find dit nærmeste hørecenter her

Brug ConnectLine til at tilgå teleslyngesystemer

Lær at komme i gang med ConnectLine Streamer Pro og teleslynge

Med Streamer Pros indbyggede telespole vil et enkelt tryk på en knap forbinde dig til teleslyngesystemer i lokaler såsom teatre, store klasseværelser og meget andet.

Sådan aktiveres og deaktiveres lytteforbindelsen med Streamer Pro

Telespolen aktiveres med et enkelt tryk på en knap på Streamer Pro:

• For at modtage lyd fra teleslyngesystemet skal du trykke på Streamer Pros AUX-vælger og holde den nede i ca. to sekunder.

• Afbryd Streamer Pros teleslynge ved igen at trykke på AUX-vælgeren.

Se, hvordan her:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mere hjælp

Yderligere vejledning vedrørende anvendelse af teleslyngeanlæg med Streamer Pro findes her:

Flere downloads, ofte stillede spørgsmål og videoer

Smartphonen som fjernbetjening

ConnectLine appen er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre hverken høreapparaterne eller Streamer Pro. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Find den i App Store eller Google Play

Download the latest version of the ConnectLine app
Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.