Sådan opretter du forbindelse mellem dine Oticon høreapparater og din smartphone

Betjen dine Oticon høreapparater fra din telefons skærm

Klik på det udsagn, der passer til dig.

Har du brug for hjælp? Læs brugervejledningen, der fulgte med dine høreapparater, kontakt din hørespecialist, eller læs vores tips til at finde ud af, om du har høreapparater med Bluetooth

Høreapparater med Bluetooth

Klik på det udsagn, der passer til dig.

Parring af dine høreapparater med din iPhone

Oticon Bluetooth-høreapparater er 'Made For iPhone' (Mfi). Det betyder, at de har nemt ved at oprette forbindelse til din iPhone, iPad® eller iPod touch®. Du kan derefter streame lyd direkte fra din telefon til dine høreapparater og bruge Oticon Companion til at betjene dine høreapparater fra din enheds skærm.

*Enkelte trin kan variere afhængigt af den iOS-version, der er installeret på din enhed.

• 1. Tryk på appen Indstillinger på din iPhone.

• 2. Scroll en smule ned, og vælg derefter Tilgængelighed.

• 3. I menuen skal du vælge Høreapparater.

• 4. Efter dette skal du genstarte dine høreapparater og placere dem tæt på din enhed. De forbliver i parringstilstand i omkring 3 minutter.

• 5. Når din telefon har fundet dine høreapparater, skal du trykke på navnet på de Oticon høreapparater, du vil tilslutte, og bekræfte parringen i pop op-vinduet.

• 6. Til sidst, når enhederne er parret, skal du downloade Oticon Companion fra App Store. Efter du har installeret og åbnet appen, vil den automatisk registrere dine tilsluttede høreapparater. Du har nu fuld kontrol.

Tillykke!

Du har nu oprettet forbindelse mellem dine høreapparater og din telefon, og du kan nu begynde at betjene dem fra din telefons skærm.

Har du brug for hjælp med Oticon Companion?

Besøg supportsiden til Oticon Companion

Parring af dine høreapparater med din Android-enhed

Du kan parre dine Oticon høreapparater med Bluetooth med din Android-enhed via appen Oticon Companion. Du vil derefter være i stand til at betjene dine høreapparater fra din telefons skærm. Hvis du har høreapparater og en telefon, der understøtter ASHA  (Audio Streaming for Hearing Aids), kan du streame lyd direkte fra din enhed til dine høreapparater. I andre tilfælde har du brug for en ConnectClip som mellemled.

• 1. Download appen Oticon Companion fra Google Play™ Store, og åbn derefter appen på din telefon.

• 2. Følg vejledningen i appen for at parre dine høreapparater.

• 3. Sørg for, at din telefon er indstillet til at tillade Bluetooth-forbindelser.

• 4. Giv Oticon Companion lokalitetstilladelse (kræves for, at Bluetooth kan fungere).

• 5. Genstart dine høreapparater, og placer dem tæt på din enhed. De forbliver i parringstilstand i omkring 3 minutter.

• 6. Appen vil derefter begynde at registrere dine høreapparater.

• 7. Når de er registreret, vil navnet på dine høreapparater blive vist på skærmen. Vælg derefter JA.

• 8. Vent på, at Oticon Companion har oprettet forbindelse til dine høreapparater. Hvis du bliver bedt om det, skal du give tilladelse til, at din enhed kan parres med dine høreapparater.

• 9. Når dine høreapparater er tilsluttet, skal du trykke på FORTSÆT.

Tillykke!

Du har nu oprettet forbindelse mellem dine høreapparater og din telefon, og du kan nu begynde at betjene dem fra din telefons skærm.

Har du brug for hjælp med Oticon Companion?

Besøg supportsiden til Oticon Companion

Høreapparater uden Bluetooth

Parring af dine Oticon høreapparater uden Bluetooth med din smartphone

Hvis dine høreapparater ikke har Bluetooth-teknologi, kan du tilslutte dem til din smartphone med en Oticon Streamer Pro.

Kom godt i gang med Streamer Pro

Brug din smartphone som fjernbetjening

Streamer du lyd til dine høreapparater via Streamer Pro? Hvis dette er tilfældet, kan du nu bruge din telefon som fjernbetjening med Oticon ConnectLine-appen.

Med Oticon ConnectLine bliver livet nemmere
Swipe, se, vælg og betjen flere lydenheder, og juster dine høreapparatindstillinger fra samme sted.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, Mac og Mac-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android™, Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.