Lydterapi mod tinnitus

Tinnitus SoundSupport™

Det lyder muligvis kontraintuitivt, men en effektiv måde, du kan håndtere sin tinnitus på, er at tilføre lyde til den lyd, du allerede hører.

Millioner af mennersker i hele verden oplever tinnitus, heriblandt mange med høretab. Faktum er, at brugen af et høreapparat kan hjælpe med at lindre tinnitus.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator, som er integreret i Oticon Opn høreapparater.

Specialdesignede programmer i høreapparaterne lader dig afspille forskellige lyde, der kan hjælpe dig med at flytte opmærksomheden væk fra din tinnitus. Sammen med din hørespecialist kan du vælge mellem en lang række lydmuligheder til lindring af tinnitus og beslutte, hvilke lyde der skal inkluderes i dine høreapparater.

Tinnitus SoundSupport tilbyder forskellige lyde, fra lindrende havagtige lyde til jævn hvid støj. Brugernes feedback peger på, at naturlyde er dynamiske, men alligevel beroligende, og virker meget lovende som middel til at mindske irritationen fra tinnitus. Du kan justere lydstyrken for de lindrende lyde direkte på høreapparatet eller via Oticon ON-appen. Vi ved, at folk med tinnitus efterspørger forskellige lyde. Der findes ikke én fremgangsmåde for alle mennesker. Et høreapparat med Tinnitus SoundSupport giver dig et højt niveau af fleksibilitet, som er vigtigt for alle, der lider af tinnitus.

Læs mere om tinnitus

Oticon On app

Diskret og handy betjening af lindrende lyde

Oticon ON-appen giver brugere af Oticon Opn høreapparater evnen til nemt og diskret at justere deres lyde til lindring af tinnitus.

Download Oticon ON-appen

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er ligeledes et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play, Android og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.

 

 

 • Løsningsforslag

  Vores høreapparater til mildt til kraftigt og meget kraftigt høretab.

 • Tinnitus

  Hvad er tinnitus, hvorfor får man det, og hvad kan man gøre for at lindre symptomerne

 • ConnectLine

  Find ud af, hvordan du bruger ConnectLine og foretager den rette opsætning, samt hvordan får anden support til trådløst tilbehør.

 • Find en høreklinik

  En hørespecialist kan teste din hørelse og fastlægge en behandling, der passer dig.