Oticon Opn™ høreapparater – med genopladelige batterier

Vores revolutionerende Oticon Opn høreapparater kan give dig enestående naturlig hørelse, fordi de understøtter din hjernes naturlige måde at fortolke lyde på. Nu hvor de er genopladelige, kan du vågne op om morgenen til et fuldt opladet batteri.

Se, hvordan en genopladelige Oticon Opn høreapparater har strøm til en hel dag.

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=caa401588db4d0e2216982b77f3f9fc7&source=embed&photo%5fid=19139909" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Hvorfor bør du vælge genopladelige Oticon Opn høreapparater?

  • Oticon Opn giver din hjerne det naturlige lydmiljø, den er beregnet til at arbejde i.

  • Du kan høre lyd fra fjernsyn, telefoner og computere via en 2,4 GHz trådløs forbindelse af høj kvalitet.

  • De genopladelige batterier holder hele dagen, men du kan bruge engangsbatterier som reserve.

Find den nærmeste hørespecialist

Hvorfor er genopladelige høreapparater en god idé?

 

  • De er betryggende – du skal bare anbringe høreapparaterne i en oplader natten over, og så vågner du op næste morgen til høreapparater, der er fuldt opladede

  • De er praktiske – du behøver ikke at skifte batterier med få dages mellemrum, og du behøver ikke at åbne batteriskuffen

  • De er effektive – du sparer både tid og penge samtidig med, at du skåner miljøet, når du ikke længere skal bruge engangsbatterier

Hvad hvis batterierne bliver flade?

Selvom de har masser af strøm til hele dagen, kan du bruge almindelige batterier, hvis de genopladelige alligevel skulle blive flade.

Måske du en dag glemmer at oplade batterierne. Der kan også være en strømafbrydelse. Eller måske du uventet befinder dig væk fra dit hjem. Med Oticon Opn genopladelige høreapparater har du altid mulighed for bruge almindelige batterier, hvis du får brug for det - takket være hybridbatteriteknologien. Du skal blot åbne batteriskuffen og lægge engangsbatterier i.

Oticon Opn – den unikke, åbne lydoplevelse

Almindelige høreapparater er nødt til at indskrænke dit fokus. De giver dig ‘indsnævret hørelse’. Dette betyder, at du bliver nødt til at overveje, hvad det er, du vil høre.

Med Oticon Opn hører du lyde hele vejen rundt om dig, selv når der er støj, som fx på en restaurant eller en travl gade. Du kan høre andre, der taler, uden at behøve at dreje hovedet, og du kan nemt vælge, hvad du ønsker at fokusere på. Fordi du kan høre lyde hele vejen rundt om dig, uden at behøve at koncentrere dig så meget, er det nemmere for dig at være opmærksom og bruge mindre mental energi, hvilket betyder, at du ikke bliver så træt og husker bedre*.

Få mere at vide om den åbne lydoplevelse

* Oticon Opn 1, Le Goff et al. 2016

Tilslut fjernsyn og telefoner med en 2,4 GHz forbindelse

Med Oticon Opn kan du lytte til musik eller fjernsyn i dine høreapparater helt trådløst.

Til forskel fra nogle af de andre høreapparater bruger Oticon Opn en 2,4 GHz forbindelse til sådanne enheder. Denne båndbredde sikrer, at den lyd, du hører, er af højeste kvalitet.

Få mere at vide om tilslutningsmulighederne