Genie 2 er blevet opdateret | 2017.2

I november er Genie 2 blevet opdateret med en række nye funktioner og forbedringer.
Nedenfor findes en oversigt over disse:

Download vejledningen til 2017.2 Genie 2

Nyt i Genie 2

Support til nyt produkt
Genie 2 understøtter nu ConnectClip 

Tidligere anskaffede Oticon Opn-høreapparater skal opgraderes for at understøtte in-situ audiometri. Dette gøres ved hjælp af Oticon Firmware Updater-værktøjet, som opdaterer høreapparaterne til den seneste firmware udgivet i 2017.2.

Nye tilpasningsegenskaber

Genie 2 er blevet opdateret med nye spændende egenskaber til understøttelse af Oticon Opn-høreapparater og kan fås til alle ydelsesniveauer:

 

Den pædiatriske tilpasningsindstilling giver en centraliseret visningsmåde af indstillingerne på barnets høreapparat. Med det nye pædiatriske panel har du ikke bare et overblik over indstillingerne på høreapparatet, du kan også ændre dem direkte. Med det pædiatriske panel, der praktisk sidder i tilpasningsafsnittet i højre side af den øverste navigationslinje, har du få adgang til det, uanset hvad du arbejder på. Som standard er den pædiatriske tilpasningsindstilling aktiveret for alle kunder under 18 år, men det kan ændres i afsnittet Præferencer.

 

Vi har forbedret udskriftsrapporterne for bedre at opfylde til dine daglige behov. Rapporterne kan sendes til din kunde via e-mail eller gemmes som en pdf. Det er nu muligt at personalisere titelsiden med din kliniks oplysninger.

Den eksisterende udskriftsrapport er blevet opdateret og omfatter nu:

 • Hurtig vejledning om tinnitus: til kunder med Tinnitus SoundSupport™ aktiveret

 • Sådan repareres tilbehørene: et hurtigt overblik for kunden over, hvordan man reparerer Oticon Opn-høreapparater med tilbehør

 • Håndtering og vedligeholdelse: grundlæggende information til din kunde til at komme i gang med nye Oticon Opn-høreapparater

 • Høretab og kommunikation: for at hjælpe din kunde med at forstå sine udfordringer og behov vedrørende hørelse
 •  

  In-situ audiometri er nu tilgængelig til Oticon Opn-høreapparater. Du kan nu kontrollere dine kunders høretab ved hjælp af ethvert akustisk valg. De målte høreniveauer kan bruges af tilpasningssoftwaren til bedre at kunne tilpasse det specifikke høreapparat med kundens høretab. Værktøjet indeholder nu også flere valgmuligheder, såsom mus-over-præsentation af lydstimuli til diskret præsentation.

   

  Hurtig datavisning er den nye egenskab tilføjet i NOAH System 4.7, som du kan bruge sammen med Genie 2. Den giver dig hurtig og nem adgang til tilpasningssessioner uden start af tilpasningssoftwaren.

   

  Du kan nu tilpasse Oticon Opn-høreapparater ved hjælp af programmøren til trådløs Noahlink. Trådløs Noahlink er branchens nye standardprogrammeringsenhed til høreapparater med Bluetooth-lavenergi (BLE) . For yderligere oplysninger læs mere under Hjælp på Genie 2 i tilpasningssoftwaren.

   

  Oticon Firmware Updater

  Oticon Firmware Updater er et værktøj i Genie 2, der gør det muligt at opdatere firmware i høreapparater i Opn-familien. Det betyder, at nye funktioner og sikkerhedsopdateringer frigives til de eksisterende modeller igennem Oticon Firmware Updater.

   

  Læs mere

  • Audiologisk hensigt

   Læs mere om Oticons audiologiske hensigt.

  • Marketing og support

   Vores individualiserede marketingværktøjer er specielt designede til at tiltrække endnu flere mennesker til din høreklinik.

  • Produktoversigt

   Se oversigten over alle Oticons høreapparater og tilbehør.

  • Bliv Oticon forhandler

   Vil du gerne sælge Oticon-produkter? Kontakt os allerede i dag.