Pædiatrisk rådgivning

Et motiverende og familievenligt
rådgivningsværktøj

Din rolle som hørespecialist er vigtig, når det korrekte høreapparat skal findes til børn med høretab, samt når hele familien skal have den støtte, de har brug for. Med Oticon Counsellings intuitive og familievenlige værktøjer kan du give den bedst mulige pædiatriske omsorg og rådgivning.

Hos Oticon kender vi til det komplicerede og vigtige ansvar, du har som pædiatrisk audiolog, hvor du skal balancere det korrekte indgreb med familiens og barnets behov. For at hjælpe dig har vi udviklet Oticon Conselling til børn - med alsidige, interaktive værktøjer, hvormed du kan opbygge tilliden og loyaliteten hos børn med høretab samt deres forældre via en god aktiv konsultationsproces.

Intuitiv og oplysende

Det intuitive design i Oticon Counselling gør, at du har mere tid til pleje og rådgivning. Redskabet gør komplicerede oplysninger nemmere at forstå og giver dig værdifulde tilbagemeldinger, som du kan bruge som grundlag for individualiseringen.

Motiverende og oplysende

Med utallige børnevenlige redskaber, der gør forklaringer nemme at forstå, vil Oticon Counselling motivere børn og deres forældre til at tage ansvar for høretabet og til at forstå, hvordan I skal samarbejde for at opnå det ønskede resultat.

Imødekommer individuelle behov

Oticon Counselling opfylder de individuelle behov for to de brugergrupper; voksne og børn. For børnegruppen giver Oticon Counselling dig mulighed for at støtte børn i alderen 4-12 år samt deres forældre.

Intuitive og motiverende værktøjer

Brug af Oticon Counselling til børn er meget nemt og intuitivt. Med 7 funktioner at vælge imellem, kan du oprette din egen plan og tilrettelægge konsultationen alt efter barnets og forældrenes særlige behov.

Hent Oticon Counselling

  • Audiogrammet - med tale- og lydeksempler

  • Øret - forklarer ørets anatomi og typer af høretab

  • Tale i støj - understreger dets betydning for hørelse og forståelse

  • Fordelene ved høreapparater - demonstrerer fordelene ved at bruge Oticon Sensei

  • Fordelene ved FM - demonstrerer fordelene ved FM i skoler og derhjemme

  • Daglig pleje - do's and don'ts i vedligeholdelse og rengøring af høreapparaterne

  • Kommunikationsstrategier - brugbare strategier, som kan bruges i hverdagslige situationer