Tendenser

Brugerens behov ændrer sig hele tiden. Så snart brugerne beslutter sig for at handle, ønsker de informationer om pålidelige høreløsninger med det samme, og de begynder at se sig omkring efter det bedste tilbud, før de træffer den endelige beslutning.

Ændringer i samfundet og ændringer af brugernes adfærd vil påvirke din virksomhed. For at sikre, at du kan opfylde dine klienters behov og bevare deres loyalitet, skal du være forberedt.

Det er vigtigt, at du er udstyret til at opfylde markedet behov og forventninger, hvis du vil styrke din position som moderne hørespecialist og skille dig ud fra dine konkurrenter. Vi kan hjælpe dig med at tilbyde den bedst mulige hørepleje til mennesker med høretab.

Oticon tilbyder dig det stærkeste produktsortiment samt støtte til at hjælpe dine klienter med at høre bedre og til at hjælpe dig med at opbygge din virksomhed – og det hele er baseret på indsigter fra vores løbende brugerundersøgelser og antropologiske feltstudier.

Vi deler de samme mål. Lad os nå dem sammen.

Fremtidens boldbane for audiologien

Med afsætning i viden og erfaring, nyere forskning samt forståelse for moderne brugere vil vores løsninger udvikles til at kunne nå nye højder, og disse vil hjælpe dig til at give dine klienter mulighed for at opnå et socialt aktivt liv.

En individualiseret tilgang til høreapparatteknologi tager bedst højde for hver høreapparatbrugers unikke karaktertræk.

Audiologi er i forandring

I et forsøg på at reagere på skiftende forbrugerkrav er audiologi ikke længere blot et sæt diagnostiske tests. Audiologi indebærer en bred vifte af aktiviteter og kræver forståelse for bredere discipliner som psykologi, ingeniørvidenskab og datalogi.

Fagfolk er stadig nødt til at forstå, hvordan hørelsen virker, og hvilken effekt et høretab har, og samtidig skal de også forstå de krav, der stilles til hørelsen, når der er et høretab.

De må også forstå den rolle, motivation og opmuntring har i rehabiliteringsprocessen, høreapparaternes fysiske egenskaber og evner, hvordan man programmerer og styrer forskellige høreløsninger, samt hvordan man tager hensyn til slutbrugeren som person i sin behandling.

 • "A panel of experts comment on changes in technology, focus, and delivery that have already and will continue to impact the delivery of hearing healthcare. They predict a traditional consumer versus a tech-savvy consumer, a shift from a provider-centred delivery to a patient-centred delivery system, and a shift from product-based to service-based clinicians that focus on all aspects of the patient including rehabilitation".

  H. Abrams et al. (2007): “The Future of Hearing Healthcare Delivery”

Nutidens forbrugere lever længere og forventer mere

Mange klienter med høretab har længe haft en stille og mere passiv livsstil. Men du har nok opdaget, at nutidens klienter ikke er indstillet på at gå på kompromis med deres livsstil. Mennesker søger og nyder kulturelle og sociale aktiviteter som aldrig før. Faktisk er individuelle fritidsaktiviteter ekstremt vigtige for ældre mennesker, fordi disse er med til at bevare helbredet og livslysten.

Hos mennesker med ubehandlet høretab skal hjernen arbejde hårdere for, at man kan deltage i aktiviteter. Det har ofte den konsekvens, at man er helt udkørt sidst på dagen.

"

Ligegyldigt hvilken livsstil og forhåbninger, de har, ønsker de at få mest muligt ud af hver dag, og de tilstræber at fastholde deres vitalitetsniveau hele livet.

Dertil er den gennemsnitlige levealder stigende, og de fleste kan forvente at leve 10 år længere. For mange betyder det, at de lever 20-25% af livet i en socialt aktiv pensionisttilværelse, fordi de kan forvente at have et bedre helbred sent i livet.

 • Audiologisk hensigt

  Læs mere om Oticons audiologiske hensigt.

 • Marketing og support

  Vores individualiserede marketingmaterialer er designet til at tiltrække endnu flere mennesker til din høreklinik.

 • Produktnyheder

  Hold dig opdateret med de nyeste produktnyheder.

 • Bliv Oticon-forhandler

  Vil du gerne sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.