Smiling boys

Pædiatrisk mission

Pædiatriske høreløsninger, der passer til ethvert behov

Oticons pædiatriske filosofi afspejler en vedvarende indsats for at gøre det nemmere for dig at hjælpe børn med høretab opnå deres fulde potentiale.

Mange års erfaring med at arbejde med pædiatriske specialister og familier har lært os, at de bedste løsninger ikke er et resultat af, hvad teknologi kan gøre, men snarere af, hvad det kan gøre for at opfylde de enkelte brugeres behov. Det er ikke blot børn, vi stræber efter at hjælpe, men også dem, der er ansvarlige for deres udvikling.

Indsigt fra audiologer, børn, forældre og lærere har resulteret i vores holistiske holdning til pædiatrisk høreomsorg lige fra audiologi og teknologi til rådgivning, tilpasning og service. Sådan søger vi at levere den mest børnevenlige høreomsorg på markedet.

Se vores pædiatriske power-høreapparat - Oticon Xceed Play

Vores pædiatriske mission

Hos Oticon arbejder vi hver dag på at hjælpe hørespecialister med at skabe en bedre fremtid for alle børn med høretab.

Individuel tilpasning

Vi hjælper børn med høretab til at realisere deres fulde potentiale med apparater, der er i stand til at imødekomme deres individuelle behov på rejsen mod voksenlivet.

…giver dig flere muligheder

Vi gør det muligt for hørespecialister at tilpasse løsninger til børns behov på alle udviklingsstadier ved at optimere habilitering af det auditive og kognitive og ved at behandle de problemstillinger, der forekommer, når man vokser op med høretab.

…til at skabe en bedre fremtid

Vi leverer løsninger, værktøjer og teknik til alt det, du behøver, for at give hvert barn med høretab en bedre fremtid.

Det er vores mission.

Det er, hvad vi ønsker at opnå – i samarbejde med dig.

De tre vigtigste mål i vores mission

Vores mission "En bedre fremtid for alle børn med høretab" er baseret på
tre vigtige mål: 
Individualisering – Ydeevne – At leve livet.

 • Individualisering

  Vores mission "En bedre fremtid for alle børn med høretab" er at udvikle høreomsorg for hvert enkelt barn ved at tilpasse teknologien til barnet og ikke omvendt. Vi ønsker at give dig, som hørespecialist, muligheden for at finde løsninger, der passer til hvert eneste barn med høretab, så det passer til deres individuelle uddannelsesbehov og livsstil.

 • Ydeevne

  Hos Oticon stræber vi efter at levere høj ydeevne og en god balance mellem taleforståelse og kognitiv belastning, der passer til alle situationer i et barns liv. Vi stræber efter at levere teknologi, der optimerer auditiv og kognitiv habilitering, så børn får den bedste taleforståelse i enhver situation, samtidig med at deres kognitive belastning mindskes.

 • At leve livet

  Vores produktudvikling er baseret på stor respekt for børn med høretab. Vi tilbyder hjælp med livets rent praktiske sider, såvel som rådgivning og lyttestrategier, og vi erkender, hvor stor og virkelig en udfordring det er at vokse op med høretab, og derfor søger vi at udvikle brugervenlige løsninger, der kan hjælpe børn, forældre og audiologer.

Hørelsen er en væsentlig del af barnets udvikling

Vi hører med hjernen, ikke med ørerne. Ørerne modtager lyde og sender dem til hjernen, hvor de behandles, så de giver os mening. Så selv om dit barn har et høretab, er hjernen klar og villig til at blive stimuleret med lyde, den kan tolke som ord, en proces, der støtter en sund udvikling. Det er her, Oticons BrainHearing™ træder til.

Det er aldrig for tidligt

Ikke alene finder det meste af hørelsen sted i hjernen. Det har vist sig, at selvom hjernen kan formes og påvirkes gennem hele livet, er de neurale net i hjernen særligt modtagelige for stimulering i barndommens første tre et halvt år. Jo mere lyd dit barn hører i disse første fire år, jo bedre udvikles dets tale, sprog, læringsmæssige og sociale færdigheder.

Sådan kan BrainHearing hjælpe børn

For udvikle sit talesprog skal dit barn have adgang til så fuldkomment et spektrum af talelyde som muligt og det mest fuldkomne og tydelige høresignal, det kan få overhovedet. Med Oticons pædiatriske høreapparater får du Oticons kraftfulde BrainHearing-teknologi, som støtter udviklingen af en lang række kognitive færdigheder hos børn med høretab.

Oticons BrainHearing-teknologi giver en konsistent lydprocessering, der passer til barnets behov på hvert udviklingstrin. I takt med at dit barns kommunikationsfærdigheder udvikles, kan forbedringerne positivt påvirke mange områder af barnets liv, herunder præstationer i skolen, sociale relationer og endda dit barns følelse af selvværd.

To vigtige teknologier

BrainHearing består af flere teknologier, hvoraf OpenSound Navigator™ og OpenSound Optimizer™ er de mest avancerede og innovative teknologier.

OpenSound Navigator er en banebrydende innovation, der giver børn mulighed for at opleve et komplet og afbalanceret lydbillede i alle slags enkle og komplekse lyttemiljøer, samtidig med at det konstant optimerer læringsmulighederne.

OpenSound Optimizer analyserer forstærket lyd hele 56.000 gange/sek. for at registrere og forebygge feedback, endda før den opstår. Ved at anvende et unikt afbrydersignal leverer OpenSound Optimizer op til 6 dB mere stabil gain og bevarer således hørbarheden og lydkvaliteten i hverdagens dynamiske situationer.

 • Vi tager udgangspunkt i hjernen

  Oplev Oticons BrainHearing holdning.

 • Marketing og support

  Vores individualiserede marketingmaterialer er specielt til at tiltrække endnu flere mennesker til din høreklinik.

 • Bliv Oticon-forhandler

  Vil du gerne sælge Oticons produkter? Kontakt os allerede i dag.