Sådan bruger du Oticon ON

Nu kan du styre dine høreapparater fra din smartphone med appen Oticon ON.

Oticon ON er kompatibel med alle Oticon Bluetooth® høreapparater og kan fås både til iOS og Android-enheder.

Tjek vores kompatibilitetsoversigt

Se en introduktion til Oticon ON

Med Oticon ON kan du styre dine høreapparater – nemt og diskret.
Vil du vide mere?
Se vores hurtige videovejledning om hvordan du bruger Oticon ON.

Oticon ON giver dig ekstra kontrol over dine høreapparater fra et simpelt instrumentpanel på din telefon

• Regulér lydstyrken i dine høreapparater

• Skift problemfrit mellem programmer

• Kontrollér batteriniveauet

• Find dit høreapparat, hvis du forlægger det

• Regulér lyden fra Oticon TV Adapter, ConnectClip og EduMic

• Finjustér lyd, som du streamer til dine høreapparater, så du opnår en individualiseret lytteoplevelse

• Stream samtaler direkte til dit øre med fjernmikrofonfunktionen*

• Få styr på dit hørehelbred med HearingFitness™

• Bliv forbundet til ‘Internet of Things’ med IFTTT

*Kun tilgængelig for Apple enheder

Klar til at bruge Oticon ON?

Disse praktiske videoanvisninger vil hjælpe dig med at tilgå
og bruge alle Oticon ON-funktioner.
  • Sådan bruger du Remote Control-funktionen

• Sådan bruger du Tinnitus SoundSupport-funktionen

• Sådan bruger du Høreapparat-funktionen

• Sådan bruger du HearingFitness™-funktionen

• Sådan bruger du Hørevejledning-funktionen

• Sådan bruger du Indstillinger

Oticon høreapparater med IFTTT-kompatibilitet har funktioner, der kan understøtte din hørelse – og mange andre aspekter af dit liv

Læs mere om det her

Disse korte visuelle guides vil hjælpe dig med at oprette forbindelse til
‘Internet of Things’ med Oticon ON.
  • Sådan konfigurerer du IFTTT

• Sådan vælger man en fordefineret applet med IFTTT

• Sådan opretter du en ny applet med IFTTT

Spørgsmål og svar

Se ofte stillede spørgsmål