Ofte stillede spørgsmål

• > Hvordan oplader jeg mine høreapparater?

Du skal blot placere høreapparaterne i opladeren. Se, hvordan du oplader batterierne denne film.

• > Hvordan kan se, hvornår batterierne er fuldt opladede?

Den grønne opladeindikator vil lyse grønt (uden at blinke), når batterierne er fuldt opladede. I denne film kan du se, hvordan det ser ud, når batterierne er fuldt opladede.

• > Hvad sker der, hvis jeg forsøger at oplade engangsbatterier?

Engangsbatterierne vil ikke kunne oplades, og opladeindikatoren på opladeren vil lyse rød. Se, hvordan det ser ud, i denne film.

• > Hvad hvis der er intet lys på opladeren overhovedet?

Høreapparaterne er ikke sat korrekt i opladeren, eller også er opladeren ikke tilsluttet strøm. Sørg for, at høreapparaterne sidder korrekt i opladeren, og tjek at USB-kablet sidder rigtigt i USB-adapteren på væggen. Tjek også, at USB-adapteren fungerer, som den skal, ved at tilslutte en anden USB-enhed i den.

• > Hvad hvis én eller begge indikatorer lyser rødt på opladeren?

Batteriet vil ikke blive opladet. Tjek, at batteriet er et ZPower sølv-zink genopladeligt batteri.

• > Er høreapparaterne sluttet under opladning?

Når høreapparaterne er placeret i opladeren, og denne er tændt, vil høreapparaterne automatisk være slukket.

• > Hvad sker der, hvis jeg modtager et telefonopkald under opladning?

Høreapparaterne slukker automatisk under opladning, så din smartphone vil blot ringe, som den gør, når den ikke er tilsluttet høreapparaterne.

• > Hvordan kan jeg fjerne de genopladelige batterier og bruge engangsbatterier som en backup?

Du kan bruge engangsbatterier efter behov. I denne film kan du se, hvordan du erstatter de genopladelige batterier med engangsbatterier.

• > Vil lydkvaliteten påvirkes af de genopladelige batterier?

På ingen måde. Alle funktionerne i Opn miniRITE er tilgængelige, når de bruger genopladelige batterier.

• > Kan den genopladelige batteriskuffe blive skiftet tilbage til den almindelige batteriskuffe?

Ja. Det er altid muligt at genindsætte den almindelige Opn miniRite batteriskuffe. Dette gøres af din hørespecialist.

• > Jeg har allerede Oticon Opn høreapparater. Hvordan kan jeg opgradere dem, så de bliver genopladelige?

Tal med din hørespecialist, som kan bestille et "genopladeligt batterisæt" og tilpasse dine Opn høreapparater med den nye batteriskuffe.

• > Kræver det genopladelige batterisæt nogen særlig form for vedligehold?

Sættet kræver ingen særlig håndtering eller pleje, udover hvad der generelt forventes af god vedligeholdelse af høreapparater og tilbehør. Producenten af opladeren, batterier og batteriskuffe – ZPower – har gennemført omfattende tests, og resultaterne har kunne bekræfte, at korrosion, fugt og udvidelse ikke vil være et problem.

• > Kan jeg bruge et tørre- og opbevaringssystem, når jeg har genopladelige Opn miniRITE?

Ja, du kan benytte et tørre- og opbevaringssystem efter behov. Hvis der er behov for ekstra tørring, skal du fjerne de genopladelige sølv-zink batterier før brugen af et tørre- og opbevaringssystem. Hvis du påtænker at tørre høreapparaterne over natten, bør du bruge engangsbatterier dagen efter for at have nok strøm til en hel dags brug.

• > Hvor lang tid skal batterierne oplades for at have 100 % kapacitet?

Hvis batterier er fuldstændigt flade, skal de genoplades i ca. 7 timer for at være 100 % opladede.

• > Vil jeg stadig have direkte forbindelse til min iPhone, når jeg bruger genopladelige batterier?

Ja.