FAQ - ofte stillede spørgsmål

“If This Then That” er en tredjeparts service, som automatiserer, hvordan dine høreapparater, apparater derhjemme, apps og hjemmesider arbejder sammen via "regler" (eller "opskrifter").

Ja. For at dine høreapparater og din ON-app kan få tilslutning til IFTTT, er du nødt til at oprette en Oticon IFTTT kanal.

Vi gemmer ingen form for personlig data. Det eneste data, som bruges i forbindelse med IFTTT, er de "triggers" og "actions", som du kan se i din IFTTT brugerkonto. For mere information, se vores fortrolighedserklæring (på eng.) her.

Nej. Ud over din internetregning er der ingen udgifter forbundet med Oticon IFTTT-kanalen. Det koster ikke noget at benytte sig af IFTTT..

Vi tror på, at “Internet of things”, intergrationen af produkter og services, vil have stor betydning for rigtig mange mennesker i fremtiden. For os er det kun naturligt at integrere denne teknologi i vores bedste høreapparat, så brugerne kan eksperimentere og med tiden inspirere os til at lave endnu bedre løsninger.

Det er rimelig lige til. Du logger på IFTTT og vælger "create recipe". Find inspiration og guides på on.oticon.dk

Ja. Du er nødt til at have en IFTTT-konto og en Oticon IFTTT-kanal for at komme i gang.

Når du har installeret Oticon On-appen, vælg da "IF"-sektionen og "kom i gang". Herfra vil du blive guidet til at kunne oprette en Oticon IFTTT-brugerkanal.

Ja. Det er dig, der bestemmer, hvad der skal ske i dit høreapparat. Det er dit personlige system med din personlige kanal.

Ikke direkte. Men hvis du opretter en regel, som påvirkes af andre ting i huset, som fx at der tændes for tv'et, så vil det have betydning for dine høreapparater.

Alle "actions" og "triggers" fungerer på begge platforme - på nær oplæsning af tekst. Dette er kun muligt på iOS.

Helt sikkert. En af årsagerne til dette projekt er at engagere vores brugere i at definere fremtiden for denne type løsninger. Ideer kan deles i vores forum for nye ideer.

Lige nu supporterer vi: Lavt batteriniveau, programskift, oprettet forbindelse, tabt forbindelse, volumen og lydløs.

Lige nu supporterer vi: Indstil program, øg volumen, dæmp volumen og “læs test højt” (sidstnævnte fungerer kun med iOS appen).

Listen vokser hele tiden. Få et overblik for alle kanaler på IFTTT her

Ikke i forhold til at kunne bruge Oticon Opn høreapparater. Men i forhold til at eksperimentere og finde nye, smarte og effektive måder at bruge dine høreapparater på i hverdagen, så vil du nok kunne finde det brugbart.

Ikke lang tid. Hvis du er vant til at bruge internettet, vil det tage mindre end en halv time at oprette en simpel test "recipe". Se vores to basiseksempler her: Eksempel 1 and eksempel 2

Nej. Den information, som bruges på Oticon kanalen, findes allerede i appen, så høreapparaterne bruger ikke ekstra batteri for at kunne bruge IFTTT.

Ja. I Oticon On-appen kan du slukke (og tænde) for IFTTT.

Nej. Din IFTTT-bruger er personlig.

Vi kan ikke garantere, at det altid vil virke, siden det er afhængig af mange faktorer så som internetforbindelsen, andre services osv.

Det er ligeså pålideligt som en hvilken som helst anden internetservice. Vi anbefaler, at man bruger IFTTT til at gøre ting lettere samt få nem og fuld adgang til underholdning.

Lige nu er Oticon Opn det eneste høreapparat på markedet, som kan bruges med IFTTT.

Ja og nej. Der er en begrænsning, som er defineret af de "actions" og "triggers", du finder på Oticon-kanalen. Men samtidig er der næsten ikke grænser for, hvor mange "recipe"-kombinationer, du kan lave.

Dine høreapparater og din Oticon IFTTT-kanal er personlige. Men du kan oprette en lang række "recipes", hvor du kan integrere og dele services. Du er meget velkommen til at tale med disse muligheder og dele dine ideer med os i vores forum for “Share ideas and solutions”

Systemet er lige så sikkert som dine login-informationer. Alle brugeroplysninger er sikkert beskyttet. Vi kan dog ikke give nogen garanti for indhold, der ligger under for vores Oticon kanal, men må i disse tilfælde henvise til IFTTT.

Det er ikke noget problem. Når de først er parret med din telefon, sørger Oticon ON-appen for, at du kan fortsætte med at bruge IFTTT.

Så længe de er Oticon Opn høreapparater, er det ikke noget problem. Ingen andre høreapparater vil fungere med IFTTT.