FAQ - ofte stillede spørgsmål

“If This Then That” er en tredjeparts service, som automatiserer, hvordan dine høreapparater, apparater derhjemme, apps og hjemmesider arbejder sammen via "regler" (eller "opskrifter").

Ja. For at dine høreapparater og din Oticon ON App kan få tilslutning til IFTTT, er du nødt til at oprette en Oticon IFTTT-kanal.

Vi gemmer ingen form for personlig data. Det eneste data, som bruges i forbindelse med IFTTT, er de "triggers" og "actions", som du kan se i din IFTTT brugerkonto. For mere information, se vores fortrolighedserklæring (på eng.) her.

Nej. Udover din internetregning er der ingen udgifter forbundet med Oticon IFTTT-kanalen. Det koster ikke noget at benytte sig af IFTTT..

Vi tror på, at “Internet of things”, integrationen af produkter og services, vil have stor betydning for rigtig mange mennesker i fremtiden. For os er det kun naturligt at integrere denne teknologi i vores bedste høreapparat, så brugerne kan eksperimentere og med tiden inspirere os til at lave endnu bedre løsninger.

Det er ret ligetil. Du logger ind på IFTTT og vælger ”Create a recipe”. Find inspiration og guiden her.

Ja. Du er nødt til at have en IFTTT-konto og en Oticon IFTTT-kanal for at komme i gang.

Når du har installeret Oticon ON App, skal du vælge afsnittet “Internet of Things” på startskærmen og vælge “kom i gang”. Derfra vil du blive vejledt i at oprette din Oticon IFTTT-kanalbruger.

Ja. Det er dig, der bestemmer, hvad der skal ske i dit høreapparat. Det er dit personlige system med din personlige kanal.

Ikke direkte. Men hvis du opretter en regel, som påvirkes af andre ting i huset, som fx at der tændes for tv'et, så vil det have betydning for dine høreapparater.

Alle handlinger og faktorer på begge platforme undtaget det at oplæse tekst. Dette kan for øjeblikket kun fås på iOS. Således er det ikke muligt at streame/sende lyd fra en Android-smartphone direkte til Oticon-høreapparater.

Gå til kompatibilitetssiden for at se, hvilke høreapparater der er kompatible med Oticon ON App.

Helt sikkert. En af årsagerne til dette projekt er at engagere vores brugere i at definere fremtiden for denne type løsninger. Ideer kan deles i vores forum for nye ideer.

Lige nu supporterer vi: Lavt batteriniveau, programskift, oprettet forbindelse, tabt forbindelse, volumen og lydløs.

Lige nu supporterer vi: Indstil program, øg volumen, dæmp volumen og “læs test højt” (sidstnævnte fungerer kun med iOS-appen).

Listen vokser hele tiden. Få et overblik for alle kanaler på IFTTT her.

Ikke rigtig med hensyn til brug af Oticon-høreapparater. Med hensyn til at eksperimentere og finde nye, praktiske og effektive måder at bruge dine høreapparater på i hverdagssituationer kan det imidlertid være, at du opdager, at det er noget, du kan bruge.

Ikke længe. Hvis du er vant til at bruge internettet, tager det mindre end en halv time at lave en enkel testopskrift. Se på disse to basale eksempler: eksempel 1 og eksempel 2

Nej. Den information, som bruges på Oticon kanalen, findes allerede i appen, så høreapparaterne bruger ikke ekstra batteri for at kunne bruge IFTTT.

Ja. I Oticon On App kan du slukke (og tænde) for IFTTT.

Nej. Din IFTTT-bruger er personlig.

Vi kan ikke garantere, at det altid vil virke, da det afhænger af mange faktorer såsom internetforbindelsen, andre services osv.

Det er ligeså pålideligt som en hvilken som helst anden internetservice. Vi anbefaler, at man bruger IFTTT til at gøre ting lettere samt få nem og fuld adgang til underholdning.

Gå til kompatibilitetssiden for at se, hvilke høreapparater der er kompatible med Oticon ON App.

Ja og nej. Der er en begrænsning, som er defineret af de "actions" og "triggers", du finder på Oticon-kanalen. Men samtidig er der næsten ikke grænser for, hvor mange "recipe"-kombinationer, du kan lave.

Dine høreapparater og din Oticon IFTTT-kanal er personlige. Men du kan oprette en lang række "recipes", hvor du kan integrere og dele services. Du er meget velkommen til at dele dine ideer med os i vores forum for “Share ideas and solutions”

Systemet er lige så sikkert som dine login-informationer. Alle brugeroplysninger er sikkert beskyttet. Vi kan dog ikke give nogen garanti for indhold, der ligger uden for vores Oticon kanal, men må i disse tilfælde henvise til IFTTT.

Det er ikke noget problem. Når de først er parret med din telefon, sørger Oticon ON App for, at du kan fortsætte med at bruge IFTTT.

Gå til kompatibilitetssiden for at se, hvilke høreapparater der er kompatible med Oticon ON App.