Streaming og teknologi

• > Er høreapparatmikrofonerne stadig aktive i fjernmikrofonindstilling?

Ja, høreapparatmikrofonerne er stadig aktive.

• > Kan høreapparatmikrofonerne slås til/fra, når man streamer lyd/musik?

• > Hvordan skifter jeg fra fjernmikrofon- til streaming-indstilling?

Tryk på hovedknappen/multiknappen i ca. 3 sek. for at skifte fra fjernmikrofon- til streaming-indstilling, hvorpå høreapparaterne vender tilbage til oprindeligt program (P1).

• Er det muligt at vælge, at høreapparatmikrofonerne kan slås til eller fra i forskellige indstillinger?

Det er muligt ved at slukke for høreapparaternes mikrofiner manuelt, når du bruger ConnectClip. Din hørespecialist kan indstille niveauet på høreapparaternes mikrofoner i forhold til det streamede signal i tilpasningssoftwaren

Se, hvordan du slukker for lyden i høreapparaternes mikrofoner med ConnectClip

Download brugsanvisning

• > Hvad sker der, når jeg streamer musik og skifter lydstyrke på ConnectClip?

Lydstyrkeknapperne på ConnectClip regulerer lyden både på selve høreapparaterne og det streamede signal.

Lær, hvordan du starter/stopper og regulerer lydstyrken, når du lytter til musik

• > Kan jeg få adgang til fjernmikrofonindstillingen med trykknappen på høreapparatet?

Ja, fjernmikrofonindstillingen tilføjes som høreapparatprogram, når den parres med ConnectClip. Du kan få adgang til fjernmikrofonindstillingen ved at trykke på programknappen på høreapparatet, ConnectClip eller Oticon ON App.

• > Hvad sker der, hvis jeg slukker for lyden på mine høreapparater, mens ConnectClip er i fjernmikrofonindstilling?

Du vil kun kunne høre lyden fra ConnectClip.

Sådan slukker du for høreapparaterne

• > Bruger ConnectClip den samme støjreduktion som en ConnectLine-mikrofon?

Nej, ConnectClip har et nyt støjreduktionssystem.

• > Hvilken firmware-version skal mine høreapparater have for at fungere med ConnectClip?

Opn høreapparater kræver firmware-version 5.0 eller senere.