Prioritet og opkaldshåndtering

• > Hvordan prioriteres enhederne af ConnectClip, hvis den er parret med flere Bluetooth-enheder?

ConnectClip kan parres med op til 8 enheder, men kan kun være forbundet med en enhed ad gangen. Den først parrede enhed har første prioritet.

• > Hvis ConnectClip er forbundet med flere Bluetooth-enheder, hvordan kan man så vælge mellem dem?

Sluk for den enhed, du ikke ønsker skal være forbundet, eller slå Bluetooth fra på den enhed.

• > Kan man modtage opkald, når ConnectClip bruges som fjernmikrofon?

Nej, man kan ikke modtage opkald, når ConnectClip er i fjernmikrofonindstilling, da forbindelsen mellem ConnectClip og telefonen er afbrudt i denne indstilling. Opkald vil dog stadig kunne modtages direkte via en smartphone, som er parret med ConnectClip.

Lær, hvordan man parrer en iPhone med ConnectClip

Lær, hvordan man parrer en Android-telefon med ConnectClip

• > Kan man modtage opkald fra samme smartphone, når man streamer musik via ConnectClip?

Ja, opkald kan modtages fra en smartphone, som er parret med ConnectClip, som streamer musik. Her vil opkald have prioritet over musik, og brugeren kan vælge at besvare eller afvise opkaldet og fortsat lytte til musik.

Lær, hvordan du besvarer et opkald

Lær, hvordan du afviser et opkald

• > Kan jeg besvare et opkald direkte på min smartphone uden at streame det igennem ConnectClip?

Ja. For at gøre dette, skal man vælge lydrute på ens smartphone. Hvordan, man gør dette, er forskelligt for forskellige fabrikater.

Lær, hvordan du besvarer et opkald

• > Hvad sker der, hvis min iPhone ringer, når jeg streamer musik til ConnectClip fra en anden enhed? Hvilken har prioritet?

Hvis din iPhone er parret direkte med dine høreapparater, afbrydes musikstreamingen fra ConnectClip.

• > Kan jeg ændre lydstyrken og fjernmikrofonindstilling?

Ja. Lydstyrkeknapperne på ConnectClip vil justere lydstyrken både i høreapparaterne og for det streamede signal.

Lær, hvordan du ændrer lydstyrke

• > Kan jeg streame lyd eller foretage et opkald, når ConnectClip er i fjernmikrofonindstilling?

Nej. Når man bruger ConnectClip i fjernmikrofonindstilling er der ingen forbindelse til mobiltelefonen. Du kan modtage opkald på telefonen (ikke via ConnectClip).