Oticon ON app

• > Kan jeg bruge Oticon ON App med ConnectClip?

Ja. du kan bruge Oticon ON App til at justere lydstyrken for det streamede signal og for høreapparaterne, når ConnectClip er i fjernmikrofonindstilling.

Mere om Oticon ON App

• > Hvis jeg streamer fra min smartphone med ConnectClip, kan jeg så betjene høreapparaterne med Oticon ON App fra en anden enhed (fx en anden mobiltelefon eller iPad)?

Ja. Hvis den anden enhed er parret og forbundet direkte til høreapparaterne (kun iOS og Android).

• > Når jeg bruger ConnectClip som fjernmikrofon, kan jeg så justere lydstyrken på fjernmikrofonen og høreapparaternes mikrofoner separat via Oticon ON App?

Ja. Begge dele kan justeres i Oticon ON App.

• > Kan min hørespecialist foretage indstilling af lyden på min ConnectClip?

Din hørespecialist kan ændre indstillingerne i dine høreapparater, når der streames fra ConnectClip (f.eks. streaming af et opkald med ConnectClip, og når ConnectClip bruges som fjernmikrofon).