BrainHearing™ - en bedre vej til bedre hørelse

BrainHearing er Oticons unikke tilgang til høreapparater og til at hjælpe mennesker med høretab. Det begynder alt sammen med hjernen.

Vi tager udgangspunkt i hjernen

Når vi udvikler høreapparater, tænker vi først på hjernen, fordi du hører med hjernen, ikke med ørerne.

Denne unikke holdning har været forudsætningen for udviklingen af Oticon Opn™. Ved at prioritere hjernen bryder vi med konventionerne for traditionel høreapparatteknologi og hjælper brugeren med at åbne op for verden.

Traditionel høreapparatteknologi lukker ned for lyde
– og dermed for livet

Banebrydende teknologi i Oticon Opn åbner op for brugernes verden

Traditionel høreapparatteknologi bruger snæver direktionalitet for at gøre tale, der kommer forfra, tydelig. Dette skaber således en kunstig og indsnævret lytteoplevelse. Oticon Opn åbner op for hele lydmiljøet for at give hjernen bedre betingelser, samtidig med at brugerne kan lytte til flere personer på samme tid, selv i vanskelige lytteomgivelser.

Se filmen for at få mere at vide om, hvordan Oticon Opn åbner op for verden

Få mere at vide om BrainHearing

Hvad er BrainHearing?

En teknologi, som hjælper hjernen med at få mening ud af lyd

Hos Oticon giver vi hjernen, hvad den behøver, for at få mening ud af de lyde, den modtager fra ørerne. Vi kalder dette BrainHearing. Dette giver hjernen bedre mulighed for at orientere sig, adskille relevante lyde, fokusere på omgivelserne og genkende lyde.

Ved at arbejde med hjernen mindsker vi også den anstrengelse (kognitiv belastning), der er nødvendig for at høre, hvilket frigør mentale ressourcer til andre aktiviteter.

Mød Oticon Opn!

Det første høreapparat, der er hurtigt nok til at hjælpe hjernen

Oticon Opn med BrainHearing-teknologi er hurtig nok til at hjælpe hjernen med den måde, den behandler lyd på, og gør det muligt for brugere at åbne op for en verden af lyd. Oticon Opn kan fås i mange forskellige farver og modeller, så mange mennesker kan få glæde af de avancerede høreapparater.

Se alle farver og modeller

Vibeke Windeløv - Oticon Opn høreapparater

96 % brugertilfredshed

Hvad siger brugerne om Oticon Opn?

96 % af alle Oticon Opn-brugere har fortalt os, at de hører bedre, når de bruger Oticon Opn-høreapparater, og 81 % siger, at de forstår mere uden at anstrenge sig så meget.*

“Jeg kan kun sige, at det høreapparat, jeg har, føler jeg fungerer fuldstændig, som om jeg havde min normale hørelse. – Vibeke Windeløv, Oticon Opn-bruger

Få indsigt i flere brugererfaringer

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.