Sikkerhedssnor til høreapparater

Oticon SafeLine™

Sikkerhedssnor til høreapparater

Undgå at miste dine høreapparater, uanset hvor aktiv du er 

•  Bevar adgangen til lyd hele dagen

•  Undgå tab af eller skade på høreapparater

• Stop bekymringerne

Oticon SafeLine fastgør høreapparaterne til brugerens krave med en clips, hvilket kan forhindre tab af og skade på høreapparaterne, hvis de falder af. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med din aktive livsstil og forbedrede hørelse. Dit høretab skal ikke holde dig tilbage fra noget.

Hold alle sanser skarpe i forskellige situationer

Din sanseverden bliver begrænset, hvis du skal tage dine høreapparater af. Når vi er aktive og laver noget, vi holder af, ønsker vi, at alle vores sanser fungerer.

Oticon SafeLine er en clips til høreapparater, som gør, at du roligt kan bære dine høreapparater hele dagen.

Sikkerhedssnor til barnets høreapparater

Børn har brug for at være bevidste om deres omgivelser og være til stede i nuet. De har især brug for alle deres sanser, når de aktive, hvad enten de leger på legepladsen, spiller fodbold med deres venner eller løber vildt af sted i skoven. Børn, der bærer SafeLine, kan gå helt op i deres aktiviteter og glemme, at de har høreapparater på.

 

Sikkerhedssnor til den voksnes høreapparater

Høresansen er med til at øge glæden ved de aktiviteter, vi engagerer os i, hvad enten det er at springe rundt på en bane, gå ude i bakkerne eller drøne afsted på mudrede stier på en mountainbike. Med SafeLine kan du nyde nuet uden at skulle minde dig selv om, at du skal passe på dine høreapparater.

 

Ønsker du at købe en SafeLine sikkerhedssnor?

Find nærmeste høreklinik

Gå til Oticons webshop

Brugervenlig

 • 1

  Fastgør snores ringe til høreapparaterne


 • 2

  Clips SafeLine til kraven

 • 3

  Tag høreapparaterne på

Sikkerhedssnor til høreapparater

Glem dine bekymringer

Hvad enten det er til dig selv, din partner eller dit barn, så gør SafeLine livet bedre. Brugerne af SafeLine skal ikke længere vælge imellem, om de vil bevare adgangen til lyd eller værne om deres livsnødvendige høreapparater. Med SafeLine behøver man ikke længere at gå på kompromis.

Med brugen af SafeLine skal du ikke hele tiden minde dig selv om at passe på dine høreapparater. SafeLine sikrer, at dine høreapparater ikke mistes, hvis de skulle falde af ørerne. Det betyder også, at du kan være mere til stede i nuet og gå mere op i dine hobbyer.

SafeLine hjælper også mindre aktive mennesker med at nedbringe risikoen for at forlægge eller tabe deres høreapparater, når de bruger clipsen til høreapparaterne.

Sikkerhedssnor til høreapparater

Sikker, let og holdbar

For at leve op til de højeste sikkerhedsstandarder har SafeLine-stropperne til høreapparaterne en løsgørelsesfunktion. Denne gør, at snorene sikkert brækkes af ved tryk – hvorefter de er lette at fastgøre igen. Dette er i modsætning til visse snore til høreapparater i halskædestil.

SafeLine overholder international lovgivning og sikkerhedsstandarder for fastgørende lukkeanordninger til høreapparater. Vi har sørget for, at alle materialer er allergivenlige og biokompatible. Kraveclipsen på SafeLine er let at bruge og forhindrer dine fingre i at komme i klemme.

*SafeLine er kompatibel med alle høreapparater af typen Oticon BTE, miniRITE og designRITE

 • Derfor er børns hørelse så vigtig

  Lær mere om, hvorfor lyd er så vigtig for børns udvikling.

 • Find en hørespecialist

  En hørespecialist kan teste din hørelse og udvikle en behandling, der egner sig til dig.

 • Høreapparater

  Oticons høreapparater hjælper mennesker med at deltage i alt, hvad livet byder på – både for børn og voksne.

 • Hjælp til forældre

  Som forældre kan du gøre meget for at gøre dit barns liv lettere.