People First

Vi tager udgangspunkt i mennesker.

People First er et løfte om, at alt, hvad vi gør, altid tager udgangspunkt i de mennesker, vi gør det for. Vi forsøger ikke blot at få dig til at høre mere, men også at leve mere.

Se video

Vores indsigter

At blive ældre er ikke længere ensbetydende med, at man sætter tempoet ned og tager det med ro. Folk forventer mere af livet end nogensinde før. Og vi gør alt, hvad vi kan for, at forventningerne holder stik.

Nutidens ældre generationer går op i deres sundhed og velvære, de er bedre uddannet og informeret end tidligere generationer, og de ønsker at holde forbindelsen til verden omkring dem. Vi bruger den indsigt, vi får fra disse høreapparatbrugere, til at udvikle og designe vores løsninger, og vi arbejder sammen med hørespecialister for at give brugerne mulighed for at leve det liv, de ønsker.

Vores løfte

People First handler om at gøre mennesker i stand til at kunne kommunikere, interagere og deltage aktivt i det liv, de ønsker at leve.

Vi ved, at dit liv er dit liv. Og når dine omgivelser, ønsker og behov ændrer sig, følger vores udfordringer med: Vi ændrer og udvikler os sammen med dig for at kunne levere den løsning, du har brug for lige nu og her. Alt vi arbejder på - fra høreapparater til høretekniske hjælpemidler - er designede til at gøre mennesker i stand til at deltage aktivt i livet.

Læs mereVores forpligtelseIndsigt i mennesker

Viden om brugernes behov og udfordringer danner udgangspunkt for alt, vi gør. Brugertests, interviews og forskning – det er det, der sætter skub i vores udvikling.

Innovation

Rigtig innovation sker kun, når vi arbejder sammen; forskere, antropologer, høreapparatbrugere og deres pårørende, for at finde måder, hvorpå vores teknologier kan imødekomme de behov, vores indsigter peger på.

Styrke til dig

Vi kanaliserer vores indsigt ind i løsninger, som støtter op om enhver livsstil og alder. Vores udvikling handler aldrig om, hvad produktet kan, men hvad det kan gøre for dig.Tag del i snakken!

Vores virksomhed er drevet af en dedikation til at gøre tingene bedre, og vores innovative kultur er gearet til at opfylde behov i en verden i forandring. Uanset om du er høreapparatbruger eller hørespecialist, håber vi, du vil deltage aktivt i at sprede de gode nyheder om bedre og nemmere behandling af høretab, så høretab ikke længere er tabu. Kommuniker, engager, deltag. Tag del i snakken - og løsningen.

Kontakt os

  • Sådan bliver du en del af Oticon

    Lær mere om vores rekrutteringsproces og få vores råd til en god jobansøgning.

  • Seneste pressemeddelelser

    Se de seneste pressemeddelelser fra Oticon.

  • Oticon worldwide

    Udover vores hovedkontor i Danmark har vi kontorer og distributører over hele verden.