Oticon i tal

500 millioner. Det er det nuværende antal af mennesker verden over, som har et høretab. Dette antal forventes at stige med en tredjedel per generation over det kommende århundrede.

De fleste mennesker med høretab er over 50 år, men omkring 8 ud af 100 mennesker med høretab er under 18 år.

Vores virksomhed

Oticon designer og producerer høreapparater og høretekniske hjælpemidler til både børn og voksne.

Mere end 3.000 mennesker omkring i verden arbejder hos os. Vores produkter sælges via kontorer i 24 lande og omkring 80 uafhængige distributører verden over.

Mere end 100 lande har i dag glæde af Oticons høreløsninger.

3000 84       

Medarbejdere Kontorer

Vores kernekompetencer

Vores mange specialiserede medarbejdere arbejder inden for fire fokusområder: Audiologi, Teknologi, Rådgivning & Tilpasning samt Business Support. Derudover har vi 1200+ mennesker i salg og servicefunktioner rundt omkring i verden. 

Vores banebrydende høreapparater og support er resultatet af vores audiologiske og teknologiske førerposition, som er drevet af indsigt og passion for at udvikle.

Produkt- og teknologiudvikling 
På vores hovedkontor i Danmark arbejder 900 mennesker, herunder næsten 350 specialister inden for produkt- og teknologiudvikling.

Forskning
Eriksholm Research Centre er vores eget forskningcenter, som er dedikeret til at gøre audiologiske opdagelser, der har potentiale til hele tiden at forberede brugernes udbytte af høreapparater. 

Produktion
En prisvindende produktionsfacilitet i Thisted beskæftiger næsten 380 mennesker. Yderligere arbejder 400 mennesker på Oticon Polska Produktion, herunder 60 specialiserede software-ingeniører.

1000 brugere

Testpaneler, besøg hos slutbrugere, individuelle interviews og fokusgrupper er nogle af de vigtigste forskningsmetoder, vi bruger til at samle information om brugernes behov og hverdag.

Vores testpanel består af mere end 1.000 brugere, hvor en gruppe af testbrugere er knyttet til hver stadie i produktudviklingen og er involveret fra analysefasen helt frem til produkttest.

Vores produkter og services

Hvert år investerer Oticon en betydelig del af den årlige salg og omsætning i forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Vi var de første i verden til at udvikle: Et fuldstændig digitalt høreapparat, et fuldstændig automatisk høreapparat samt et høreapparat med kunstig intelligens. Vores seneste løsning er Alta, som er Oticons mest sofistikerede høreapparat til dato.

Oticon understøtter alle produkter med et udvalg af interaktive multimedia materialer til at vejlede og hjælpe de professionelle, der beskæftiger sig med vores produkter, samt de mennesker, der bruger vores høreløsninger.

Vores resultater

Oticon er i dag iblandt de to største producenter af høreløsninger. Siden 1991 har vi vundet mere end 20 priser for vores arbejde.

Årsrapport 2014

Som en del af William Demant Holding er Oticon en del af NASDAQ OMX Copenhagen. Til trods for en udfordringen branche har William Demant Holding været i stand til at erklære en omsætning på 9.346 millioner kroner og et driftsresultat på 1.761 millioner i årsrapporten for 2014. 

 • Vores kultur og værdier

  Oticon er en dynamisk virksomhed med en innovativ kultur samt en åben og imødekommende atmosfære. 

 • People First

  Alt vores arbejder sker med udgangspunkt i de mennesker, vi gør det for.

 • Sådan bliver du en del af Oticon

  Information om vores rekrutteringsproces samt vores bedste råd til en jobansøgning.

 • Internationale kontorer

  Udover vores hovedkontor i Danmark har vi kontorer og distributører over hele verden.